La ce mai ajută Facebook. 30.000 de oameni au „vânat” un iepuraş de pluş pierdut de o fetiţă

La ce mai ajută Facebook. 30.000 de oameni au „vânat” un iepuraş de pluş pierdut de o fetiţă

Fetiţa de un an şi jumătate şi-a recăpătat liniştea după ce l-a primit înapoi pe „Iepuraşul roz” FOTO Daily Mail

Maddie Cross din Aylesbury, Buckinghamshire şi-a primit înapoi jucăria preferată, un iepuraş de pluş, pe care o pierduse pe plajă, unde se afla în vacanţă cu părinţii săi, după ce zeci de mii de oameni au contribuit printr-o mişcare online la găsirea sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

O campanie cu final fericit: peste 30.000 de oameni au distribuit pe Facebook fotografia „Iepuraşului roz”, până când aceasta a ajuns şi la părinţii fetiţei în vârstă de doar 18 luni, proprietara jucăriei.  
 
După ce părinţii lui Maddie i-au căutat cu disperare jucăria fetiţei în zadar,  Deborah Hitchins, mamă a şase copii, a găsit iepuraşul de pluş şi a decis să apleze la Facebook pentru a-i identifica proprietarii, scrie „Daily Mail”.  
 
 
Deborah Hitchins, 40 ani, din Newport, South Wales, a publicat pe Facebook mesajul: „Acest micuţ folosit şi iubit în mod evident a fost găsit stând trist pe plajă şi va locui cu noi până când îi vom găsi familia de care aparţine. Vă rog să distribuiţi fotografia lui şi ajutaţi-l să ajungă înapoi la micuţa persoană care-l iubeşte şi care, cu siguranţă, că îi duce dorul acum”.
 
Poza a devenit virală, astfel că peste 30.000 de oameni au distribuit-o pe Facebook - atingând milioane de utilizatori - şi în mai puţin de 24 de ore, familia lui Maddie a luat legătura cu Deborah pentru a recupera jucăria pierdută. 
 
 
Tatăl lui Maddie, Brad Cross a spus: „Eram pe plajă şi eram convinşi că aveam iepuraşul lui Maddie cu noi. Ne-am dat seama de asta atunci când ea ne-a spus, printre sughiţuri şi lacrimi, că l-a pierdut. L-am căutat insistent, dar nu am avut noroc. Maddie nu a dormit deloc în timpul weekendului fără jucăria sa, aşa că, atunci când am văzut campania lui Deborah pe Facebook, am fost extrem de fericiţi”. 
 
Deborah Hitchens a declarat că nu se aştepta ca mesajul şi poza să ia amploare într-un timp atât de scurt şi că asta îi demonstrează puterea pe care o are social media. Din cauza faptul că a fost un weekend prelungit, tradiţionala Bank Holiday a englezilor, femeia a trebuit să aştepte până marţi pentru a expedia jucăria înapoi, acasă. Astfel, în timpul weekendului, Deborah a publicat pe blogul său poze cu iepuraşul în diverse locuri de vacanţă din Anglia. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările