O australiană a născut un copil de aproape 6 kilograme. Reacţia mamei VIDEO

O australiană a născut un copil de aproape 6 kilograme. Reacţia mamei VIDEO

O tânără mamă a declarat că locuieşte alături de „o mică luptătoare sumo“, după ce a dat naştere unei fetiţe care cântăreşte aproape şase kilograme, deşi s-a născut prematur!

Femeia din Australia a născut prin cezariană o fetiţă sănătoasă la 38 de săptămâni de sarcină, pe care a botezat-o Remi. Mama copilului spune că se aştepta să aibă o fetiţă cu o greutate mai mare decât media, din cauza diabetului gestaţional declanşat în sarcină. De altfel, când sarcina avea 35 de săptămâni, copilul cântărea deja 4 kilograme, însă Emma a avut o surpriză când şi-a ţinut nou-născutul în braţe şi a aflat că mai luase în greutate. 
 
„E ca un mini sumo“, a declarat mama în vârstă de 27 de ani, citată de Daily Mail. Şi angajaţii spitalului spun că este cel mai greu bebeluş pe care l-au adus pe lume. 
 
Însă nu este prima sarcină cu greutate a femeii. Emma mai are o fetiţă în vârstă de doi ani, care la naştere cântărea 5,5 kilograme. 
 
„Când mă plimbam cu ea, se strângea mereu multă lume, alţi părinţi şi vizitatori curioşi câte kilograme are, pentru că era mai mare în comparaţie cu alţi nou-născuţi”, a declarat tatăl copilului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: