„Copilul invizibil”, cartea menită să revoluţioneze percepţia despre metodele de parenting

„Copilul invizibil”, cartea menită să revoluţioneze percepţia despre metodele de parenting

FOTO Psihologul Gáspár György precizează că volumul are un mesaj pentru fiecare cititor: acela de a îndrăzni să ne uităm la copilul interior, aşa cum părinţii noştri nu au ştiut sau nu au putut să o facă, într-o manieră ghidată de curiozitate, compasiune şi acceptare umană necondiţionată.

Unul dintre cei mai apreciaţi psihologi şi psihoterapeuţi relaţionali din România, Gáspár György, blogger adevarul.ro, lansează la Curtea Veche Publishing „Copilul invizibil”, o carte menită să revoluţioneze percepţia despre metodele de parenting. Evenimentul va avea loc joi, 14 aprilie, în Bucureşti, lansarea fiind urmată de o conferinţă despre importanţa descoperirii şi acceptării copilului interior şi metoda de parenting conştient.

Ştiri pe aceeaşi temă

Psihologul clinician Gáspár György, preşedintele Asociaţiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie, membru în Colegiul Psihologilor din România şi coordonator de programe ce privesc sănătatea relaţională, lansează joi, 14 aprilie, la Movieplex Bucureşti, cartea „Copilul invizibil”. 

Volumul este scris nu doar din perspectiva sa de psiholog clinician şi psihoterapeut, ci face apel la situaţiile de viaţă care l-au modelat, la practicile care l-au ajutat să depăşească momentele dificile şi oferă, în acest sens, o serie de paşi esenţiali care vin în sprijinul nu doar a părinţilor de pretutindeni, ci a şi a celor care pur şi simple urmăresc în permanenţă dezvoltarea lor interioară.

„<Copilul invizibil> este o invitaţie la descoperirea de sine cu ajutorul stării de mindfulness sau de prezenţă conştientă, scrisă pentru părinţi şi viitorii părinţi. Realitatea ne arată că trauma călătoreşte în timp, nu se opreşte la o singură generaţie, iar procesarea experienţelor noastre negative este o dovadă de preţuire de sine şi respect faţă de copiii, nepoţii şi strănepoţii noştri. Pentru că ceea ce nu vindecăm noi sunt răni pe care le lăsăm moştenire urmaşilor noştri”, după cum declară autorul.

Psihologul precizează că volumul are un mesaj pentru fiecare cititor: acela de a îndrăzni să ne uităm la copilul interior, aşa cum părinţii noştri nu au ştiut sau nu au putut să o facă, într-o manieră ghidată de curiozitate, compasiune şi acceptare umană necondiţionată.

Evenimentul de lansare a cărţii, care va avea loc începând cu ora 19.00, la Movieplex, în Bucureşti, va include o conferinţă despre importanţa descoperirii şi acceptării copilului interior şi metoda de parenting conştient.

Cartea va fi prezentată de Otilia Mantelers, expert în parenting, Cristina Trepcea, psihoterapeut, Diana Stănculeanu, psiholog, şi Miruna Meiroşu, PR Manager Curtea Veche Publishing, iar evenimentul moderat de Ruxandra Rusan,va include şi o sesiune de autografe. Intrarea este liberă şi se face între orele 18.30 şi 18.50, pe baza înscrierii la adresa simona@paginadepsihologie.ro. Cartea este disponibilă în magazinul online al editurii, curteaveche.ro, pe paginadepsihologie.ro şi în librăriile din toată ţara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: