Copiii spun lucruri trăsnite despre mariaj şi dragoste: „Ştii că doi oameni sunt căsătoriţi atunci când ţipă la aceiaşi copii”

Copiii spun lucruri trăsnite despre mariaj şi dragoste: „Ştii că doi oameni sunt căsătoriţi atunci când ţipă la aceiaşi copii”

„Nicio vârstă nu este bună pentru căsătorie. Trebuie să fii prost să te căsătoreşti” FOTO hdwallpapersimages.com

Copiii reuşesc, deseori, să stârnească hohote de râs din partea adulţilor prin felul lor inocent de a percepe situaţii sau sentimente „de oameni mari”, precum dragostea adultă sau căsătoria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când este recomandat să săruţi pe cineva?

„Regula este cam aşa: Dacă săruţi pe cineva, după aceea trebuie neapărat să te căsătoreşti şi să ai copii cu acea persoană. Aşa este corect”, spune Howard, în vârstă de opt ani.

„Legea spune că trebuie să ai 18 ani, şi nu aş vrea să mă joc cu treburile astea”, este de părere Curt, în vârstă de şapte ani.

„Când sunt bogaţi”, crede Pam, în vârstă de şapte ani.

Când este recomandat să te căsătoreşti cu o persoană?

„Vârsta de 23 de ani este cea mai bună vârstă pentru căsătorie, pentru că până atunci simţi că ştii persoana aceea dintotdeuna”, spune Camille, în vârstă de zece ani.

„Nicio vârstă nu este bună pentru căsătorie. Trebuie să fii prost să te căsătoreşti”, susţine Freddie, în vârstă de şase ani.

Cum îşi poate da seama un străin că doi oameni sunt căsătoriţi?

„O să ghicească urmărind dacă cei doi ţipă la aceiaşi copii”, crede Derrick, în vârstă de opt ani.

Ce au în comun mama şi tatăl tău?

„Niciunul dintre ei nu îşi mai doreşte copii”, răspunde Lori, în vârstă de opt ani.

Ce fac cei mai mulţi dintre oameni atunci când ies la o întâlnire?

„Întâlnirile sunt pentru oamenii care vor să se distreze şi ar trebui să le folosească pentru a se cunoaşte. Chiar şi băieţii au lucruri interesante de spus, dacă îi asculţi destul”, spune Lynnette, în vârstă de opt ani.

„La prima întâlnire oamenii îşi spun tot felul de minciuni unul altuia, care reuşesc să îi menţină interesaţi până la a doua întâlnire”, spune Martin, în vârstă de zece ani.

Ce ai face dacă prima întâlnire s-ar sfârşi prost?

„Aş fugi acasă şi aş face pe mortul. A doua zi aş suna toate ziarele şi m-aş asigura că toate au scris despre mine în rubricile lor cu morţi”, plănuieşte Craig, în vârstă de nouă ani.

Cum decizi cu cine te căsătoreşti?

„Nicio persoană nu decide cu cine se căsătoreşte înainte să crească. Dumnezeu decide totul cu mult înainte, iar tu afli abia apoi cu cine te-ai ales pe cap”, crede Kristen, în vârstă de zece ani.

E mai bine să fii singur sau căsătorit?

„Pentru fete e mai bine să fie singure, dar pentru băieţi nu. Băieţii au nevoie de o persoană care să facă curăţenie în urma lor”, spune Anita, în vârstă de nouă ani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: