Aşadar, până pe 12 septembrie ai preţuri avantajoase la biciclete copii.

Complexitatea vârstei şi dinamica acesteia au fost reperele care au stat la baza construirii acestor două biciclete. În primul rând, bicicletele de copii trebuie să fie sigure şi, în al doilea rând, trebuie să fie uşoare.

Cu numai 10kg, Mini Drumeţ 20 este una din ele mai uşoare biciclete din gama mountain bike copii. Cadrul uşor din Aluminiu 6061 şi roţile de 20” sunt perfecte atât pentru drumurile de munte, dar şi pentru parcurile din oraşul tău. Mai mult, Mini Drumeţ 20 promite să fie o adevărată rampă de lansare pentru ca un copil să cucerească propiul univers.  Pentru orice plan măreţ al unui copil, Mini Drumeţ 20 vine în ajutor cu o transmisie 1x7 de la Shimano, jante din aluminiu şi frâne V-brake cu saboţi de 60mm. Butucii roţilor au o construcţie solidă din aluminiu, iar pentru confort şaua este realizată din spumă cu densitate mare şi are formă anatomică pentru un confort deosebit. Angrenajul bicicletei, aşa cum spuneam mai sus, este compus dintr-o singură foaie de 46 de dinţi şi protecţie integrată, braţele având o lungime de 152mm.

Tinând cont de dimensiunile unui copil cu înalţimea cuprinsă între 110cm şi 140cm, geometria a fost adaptată până ăn cel mai mic detaliu ăn acest sens. S-a urmărit postura pe bicicletă a copilului căt şi ameliorarea poziţiei în mers.

Mini Drumeţ 24, un fel de frate puţin mai mare a bicicletei mai sus descrise, este un mountain-bike destinat copiilor un pic mai mari şi nu numai. Este recomandat pentru înălţimi cuprinse între 130cm şi 160cm, iar copiii care vor să exploreze mediul montan pot găsi în această bicicletă un aliat excelent. Roţile sunt de 24” şi transmisia de tipul 3x7 este de la Shimano permite deplasarea pe o gamă foarte variată de tipuri de teren. Angrenajul vine în configuraţia 24 /34 /42, iar grupul de 7 pinioane se încadrează în intervalul 14-28 dinţi. Jantele sunt prelucrate CNC, au pereţi dublii si au o înălţime de 20mm. Pentru frânare eficientă a fost ales sistemul V-brake cu saboţi de 60mm.

La fel ca la Mini Drumeţ 20, Mini Drumeţul 24 are o geometrie care crespectă întocmai coordonatele unui copil care se încadrează în zona înăşţimilor recomandate. Confortul şi eficienţa sunt două atribute care excelează pe această bicicletă. Pentru o mânuire precisă, bicicleta vine cu un set de cuvete integrate în cadru şi cu protecţie de praf. Ca o particularitate, datorită geometriei specifice pentru copii,adaptată în totalitate pentru un confort deosebit, suportul de bidon se poate instala sub cadru.

Ambele biciclete vin cu cric inclus, au găuri preconfigurate pentru ataşarea apărătorilor, iar mantele de frână sunt construite special pentru copii. Designul şi culorile disponibile sunt alte elemente care excelează pe aceste biciclete şi transformă în extaz fiecare moment atunci când cei le vor folosi.

Ai reduceri de până la 60% la biciclete şi accesorii în singura campanie de discounturi din mijlocul verii. Fă-ţi curaj cu Pegas şi mergi pe două roţi.

Prin această campanie, Pegas doreşte conştientizarea importanţei mersului pe două roţi. Istoricul campaniilor de 23 august continuă şi anul acesta cu reduceri importante care au un procent minim - cum altfel!? - de 23 la sută.

 

Pegas este reprezentat pe piaţa din România cu o reţea 10 magazine proprii în Bucureşti, Cluj, Braşov, Constanţa şi Timişoara la care se adaugă o platformă naţională de parteneri.

Pegas este cel mai provocator proiect românesc legat de transportul alternativ. Este un proiect despre construirea identităţii, culturii şi civilizaţiei unei naţiuni făcând apel la rădăcini, dar inovând într-o perspectivă competitivă.

Astăzi, Pegas conţine în egală măsură pasiunea pentru biciclete, cea pentru identitate urbană şi dorinţa de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investeşte în cercetare şi dezvoltare de produse noi cu design funcţional.