Cadouri de Crăciun pentru cei mici: jocurile Lego şi păpuşa Elsa care cântă, printre cele mai cautate jucării de sărbători în 2015

Cadouri de Crăciun pentru cei mici: jocurile Lego şi păpuşa Elsa care cântă, printre cele mai cautate jucării de sărbători în 2015

Păpuşa Elsa care cântă se găseşte pe site-ul  noriel.ro şi costă 449 lei FOTO BBC

Chiar dacă mai este aproximativ o lună până la Crăciun, momentul pe care copiii îl aşteaptă cu nerăbdare pentru a se bucura de cadourile de sub bradul luminat, magazinele de jucării şi-au asigurat deja stocurile cu cele mai râvnite jucării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul din cele mai importante evenimente din calentarul producătorilor de jucării a avut loc recent la Londra, unde Asociaţia Producătorilor de Jucării (eng. – The Toy Retailers Association) a lansat topul celor 12 jucării „de vis” de anul acesta. 
 
În top a intrat şi jocul Pie Face, al cărui concept este foarte simplu. Construcţie din plastic este echipată cu o paletă pe care se pune frişcă, cremă de ras sau un burete ud, şi cu un suport pentru bărbie. Din momentul în care utilizatorul îşi pune bărbia pe suport, paleta se poate declanşa în orice moment, lovindu-l în faţă. Potrivit „BBC”, Pie Face este „un fel de ruletă rusească pentru clovni”.
 
În Marea Britanie, mai multe magazine şi-au epuizat deja stocurile, dovadă că jocul este într-adevăr extrem de popular, potrivit lui Gary Grant, care s-a ocupat anul acesta de selecţia jucăriilor din top. Jocul Pie Face este disponibil şi în România şi poate fi comandat de pe site-ul shopmania.ro, la preţul de 150 de lei.
 

Jocul Pie Face FOTO BBC
 
Deep Sea Exploration Vessel FOTO lego.com
 
Foarte populare se anunţă că vor fi şi jucăriile Star Wars de la Lego, ca urmare a lansării celui mai recent film din serie, Star Wars VII-Trezirea Forţei. Lego are două jucării în top, şi anume Star Wars - Imperial Shuttle Tydirium, la preţul de 499 de lei, în magazinul online noriel.ro, şi Deep Sea Exploration Vessel, disponibil pe shopmania.ro, la preţul de 408 lei. Conform lui Grant, foarte căutate vor fi anul acesta jucăriile interactive.
Maşina de îngheţată Shopkins FOTO pandytoys.ro
 
Topul celor mai râvnite jucării de Crăciun de anul acesta
 
1. Deep Sea Exploration Vessel, shopmania.ro, 408 lei
2. Păpuşa Disney Frozen – Elsa care cântă, noriel.ro, 449 lei
3. Markere IDO3D Deluxe 3D Design Studio Flair Leisure Products
4. Micuţele Animale Vii Cleverkeet
5. Camion de jucărie Paw Patrol Paw Patroller
6. Pie Face, shopmania.ro, 150 lei
7. Maşina de îngheţată Shopkins, babyphoria.ro, 162 lei
8. Sabie laser Star Wars, 159 lei
9. Star Wars - Imperial Shuttle Tydirium, 499 lei
10. Lego Star Wars Falcon, noriel.ro, 699 lei
11. Thunderbirds - Interactive Tracy Island
12. Toot-Toot Friends Busy Sounds Discovery Home 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările