Moartea groaznică de care a avut parte un bebeluş: mama nu i-a schimbat scutecul două săptămâni. Pedeapsa primită de femeie

Moartea groaznică de care a avut parte un bebeluş: mama nu i-a schimbat scutecul două săptămâni. Pedeapsa primită de femeie

Părinţii bebeluşului lăsat să moră FOTO Daily Mail

O femeie din localitatea New Hampton, Iowa, a primit închisoare pe viaţă după ce şi-a lăsat copilul nou născut să moară în chinuri groznice. Dependentă de droguri, mama nu şi-a mai îngrijit copilul timp de două săptămâni, micuţul decedând din cauza malnutriţiei, deshidratării şi infecţiei cu E. coli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un nou născut a fost lăsat să moară în chinuri de proprii părinţi. Dependenţi de droguri, cei doi şi-au neglijat pruncul timp de 14 zile, corpul acestuia fiind găsit plin de viermi.  În urma autopsiei, s-a stabilit că bebeluşul a murit de malnutriţie, deshidratare şi infecţie cu E. coli, scrie DailyMail.

Corpul copilului a fost găsit în leagăn pe 30 august 2017, la apartamentul părinţilor săi din Alta Vista, conform tribunalului care  acuză părinţii de crimă. Anchetatorii au stabilit că micuţul a murit în chinuri groaznice, deshidratat şi de la o infecţie provocată de scutecul neschimbat de 14 zile.  


Personalul medical de pe ambulanţă au povestit cum, la sosirea în apartament,  mama copilului nu a manifesta nicio emoţie cand i-a condus în dormitorul întunecos unde era corpul bebeluşului. Micuţul Sterling Koehn a fost găsit sângerând pe gură, după ce a stat două săptămâni nemişcat într-un pătuţ.  Ochii copilului erau deschişi, însă micuţul nu a mai putut fi resuscitat. 

După arestarea cuplului, în luna octombrie a anului trecut, autorităţile au descoperit că ambii erau consumatori de droguri.  

Judecătorul a dat sentinţa, mama copilului primind închisoare pe viaţă, deşi avocatul ei a spus că nu şi-a ucis cu premeditare bebeluşul, aşa cum a fost acuzată, ci suferea de depresie postnatală. La momentul când a comis faptele, femeia se afla sub influenţa drogurilor .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: