Adevărul Live de la 14.00: Cum îi învăţăm pe copii să se ferească de agresori şi pedofili

Cum îi învăţăm pe copii să se ferească de agresori şi pedofili

Întreaga opinie public a fost oripilată de întâmplarea căreia i-au căzut victime doi fraţi agresati în liftul unui bloc din Capitală, cazul fiind cu atât mai grav cu cât agresorul s-a dovedit a fi un om al legii. Cum ne protejăm copiii în faţa unor astfel de pericole ne spun Oana Moşoiu, consultant în domeniul educaţiei, şi psihologul Ionuţ Ghiugan.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Trăim într-o realitate în care pedofilii se află printre noi. Autorităţile, care ar trebui să ofere siguranţă în spaţiul public, se dovedesc a juca rolul lupului pus paznic la oi.

Întreaga opinie publică a fost oripilată de întâmplarea căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Doi copii, ai căror tată era la serviciu, iar mama internată în spital, lăsaţi în grija unei prietene de familie, au fost agresaţi în lift de un pedofil care s-a dovedit a fi unul din oamenii plătiţi pentru a oferi „siguramţă şi încredere“.

Camerele de supraveghere au surprins în imagini momentul în care poliţistul i-a sărutat şi i-a mângâiat pe cei doi copii de 5, respectiv 9 ani, cazul stârnind revoltă dar şi frică în rândul părinţilor.

Despre cum ne protejăm copiii de agresori şi pedofili vorbim astăzi la Adevărul Live, de la ora 14.00, cu Oana Moşoiu – formator, consultant în domeniul educaţiei şi mama a patru copii şi psihologul Ionuţ Ghiugan.

 

citeste totul despre: