Adevărul Live: Cum îşi pot da seama părinţii că au un copil supradotat

Cum îşi pot da seama părinţii că au un copil supradotat

Conform INS, 6% din cele circa 3 milioane de copii sub 18 ani se încadrează la categoria celor cu potenţial înalt. Cu toate acestea, sistemul de învăţământ românesc, aşa cum apare astăzi, nu este gândit să integreze şi să potenţeze abilităţile acestora. Astăzi, de la ora 13.00, vorbim cu Simona Mitrea, CEO Kleine Schule despre nevoile copiilor cu potenţial înalt şi motivele pentru care aceştia au nevoie de un program educative special.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Mulţi oameni consideră că un coeficient de inteligenţă congnitivă (IQ) contribuie în a avea succes în viaţa de şcolar şi mai târziu în viaţa de adult iar, de cele mai multe ori, părinţii şi dascălii încarcă sarcinile de lucru, fără a ţine cont de stimularea creativităţii, a gândirii logice, a strategiilor de structurare a informaţiilor, a trăirilor emoţionale, a nevoii de relaţionare cu copiii care au aceleaşi pasiuni şi preocupări ca ale lor.

Astăzi, de la ora 13.00, vorbim cu Simona Mitrea, CEO Kleine Schule despre nevoile copiilor cu potenţial înalt şi motivele pentru care aceştia au nevoie de un program educative special.

„Ştim că educaţia înseamnă o investiţie pe termen lung, care prespune un drum greu de parcurs, mai ales în contextul societăţii actuale. Vino alături de noi să aflăm cele mai căutate răspunsuri privind şcoala viitorului. Te invităm să construim împreună viitorul educaţiei în România!", declară Simona Mitrea, CEO Kleine Schule.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările