Adevărul Live de la 12.00: Expediţie românească în Himalaya pentru copiii cu boli incurabile

Adevărul Live de la 12.00: Expediţie românească în Himalaya pentru copiii cu
boli incurabile

Alexandru Tudose va participa la o expediţie în Himalaya, cu gândul la copiii cu boli incurabile

Un român pleacă în expediţie în Himalaya pentru a le oferi o şansă la viaţă copiilor care suferă de boli incurabile. Alexandru Tudose va urca în această primăvară pe vârful Lobuche East din Munţii Himalaya, pentru a atrage atenţia asupra situaţiei grele în care se află cei peste 100 de copii îngrijiţi de Fundaţia Copii în Dificultate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Alexandru Tudose este un om obişnuit, care are o afacere în construcţii de hale industriale, experienţă în vânzări, proiecte umanitare şi educaţionale. Este de asemenea business coach şi speaker motivaţional. În urmă cu doi ani, şi-a propus să îşi cunoască limitele, iar apoi să le extindă. S-a antrenat câteva luni şi a urcat pe vârful Uhuru, Kilimanjaro (5.895 m), cel mai înalt vârf din Africa. În această primăvară, va participa la o expediţie în Himalaya, cu gândul la copiii cu boli incurabile. În perioada 19 martie–6 aprilie 2019, va urca pe vârful Lobuche East (6.119 m) din Himalaya, unul din vârfurile folosite pentru aclimatizare de cei care vor să cucerească apoi Everestul. Alexandru Tudose ştie că orice om poate să-şi atingă visul cu mâna, dacă îşi doreşte acest lucru.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările