Ştrumfii îşi înnoiesc hăinuţele pentru spectacol

Ştrumfii îşi înnoiesc hăinuţele pentru spectacol

Piticii albaştri şi răutăciosul Gargamel vor întârzia puţin vizita în România, promiţând ca pe 15 octombrie, la Sala Palatului, să urce pe scenă cu avânt maxim şi cu primavară în căsuţe. Biletele la preţul de 59 de lei au fost suplimentate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştrumfuleţii vor avea o mică întârziere, pentru că e timpul să-şi înnoiască hăinuţele. Show-ul este programat, în mod categoric, pentru data de 15 octombrie, la Sala Palatului, tot de la ora 19.00.
 
Smurfs Live on Stage sunt la final de turneu în Europa, România fiind ultima ţară pe lista lor până în toamna lui 2017. Spectacolul care urma să aibă loc în data de 12 februarie a fost amânat, după ce două dintre TIR-urile cu recuzita ştrumfuleţilor au fost implicate într-un eveniment neplăcut în drum spre România, timpul fiind extrem de scurt pentru ca acestea să mai poată fi reparate şi să ajungă în formula completă la Bucureşti. Rămâne ca în toamnă, când ştrumfii fac cale întoarsă pentru Europa, să poposească, în sfârşit, şi în România.
 
Organizatorii promit însă că toată vara piticii albaştri vor face legea în Capitală. Te vei lovi de ei pe stradă şi vei face poze, toate până la întâlnirea din 15 octombrie de la Sala Palatului. 
 
Biletele rămân la vânzare, nimic nu se opreşte, nimic nu se schimbă. Persoanele care totuşi nu vor să mai aştepte îşi pot recupera banii pe bilete în perioada 1 martie 2017 - 1 aprilie 2017, de la punctele de unde le-au achiziţionat.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: