Unii oameni ar putea atinge vârsta de 150 de ani, în acest secol, conform cercetătorilor

Unii oameni ar putea atinge vârsta de 150 de ani, în acest secol, conform cercetătorilor

Oamenii ar putea să trăiască până la vârsta de 130 de ani sau chiar mai mult de atât, deşi această posibilitate rămâne una infimă, se arată într-un studiu publicat miercuri în revista Royal Society Open Science. Durata maximală a longevităţii umane este un subiect intens dezbătut, studii recente fixând-o la 150 de ani, iar altele excluzând chiar principiul unei astfel de limite, informează AFP citat de Agerpres.

Horoscop 1-14 octombrie: se anunţă succese incredibile pe toate planurile pentru două zodii de aer

Horoscop 1-14 octombrie: se anunţă succese incredibile pe toate planurile pentru două zodii de aer

Luna octombrie a debutat în semnul Balanţei, în timp ce şase planete sunt în mişcare retrogradă, inclusiv Mercur, maestrul în comunicare: din 27 septembrie până în 18 octombrie. Pentru că acest eveniment astrologic se petrece în sezonul Balanţei, vom avea tendinţa să revizuim, să regândim şi să recalibrăm cele mai importante conexiuni ale noastre.

Stil de viaţă
Articol publicitar

TOP 10- Clasamentul culorilor pentru plăcile de vinil în 2021. Pardoseala - unul din elementele cheie în mobilarea casei

TOP 10- Clasamentul culorilor pentru plăcile de vinil în 2021. Pardoseala - unul din elementele cheie în mobilarea casei

De obicei începem proiectarea interiorului visat începând cu pardoseala. Trendul incontestabil al acestui an este parchet vinil mineral. Sunt extrem de practice, durabile, impermeabile şi foarte plăcute la atingere. Au adunat cele mai bune caracteristici ale lemnului natural şi gresiei, combinându-le într-un produs perfect. Ce culori alegem cel mai des în casele noastre?

În puţine ţări europene noţiunea de „egalitate de şanse" are un caracter mai abstract decât în România. Crevasa între marile centre urbane şi restul ţării inhibă dezvoltarea locală şi stimulează migrarea masivă către oportunităţi economice aflate la distanţă. Reţelele informale de emigraţie, consolidate prin hemoragia de populaţie activă către Occident, au lăsat în urmă un deficit major de braţe şi creiere şi localităţi depopulate.

acum 12 zile · comentarii (0)

Interviu cu Lucian Bădîrcea, Director general Iri Travel: „Cele mai solicitate staţiuni de pe litoralul românesc sunt Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus, Jupiter şi Saturn. Litoralul bulgăresc atrage cei mai mulţi turişti în Nisipurile de Aur, Albena, Sunny Beach, Nessebar şi Obzor.”

acum 3 luni · comentarii (5)

Un cititor marcat de lehamite, după ce a trimis, timp de două luni de zile, autorităţilor competente, mesaje scrise, fotografii şi filmuleţe privind lucrări neterminate şi lăsate aşa, spre batjocorirea unor cetăţeni deloc vinovaţi de faptul că trăiesc într-un areal uitat de Dumnezeu, mi le-a semnalat şi mie, cu revoltă interioară şi fără a mai avea vreo speranţă că se rezolvă situaţia aberantă din colţul de ţară unde încă locuieşte. Mioritic? Nu.

acum 4 luni · comentarii (13)

Cum s-a eliberat menghina restricţiilor Covid-19, cum am dispărut din preajma Bucureştilor şi am plecat pentru câteva zile acolo unde se duce tot românul când vrea să vadă munte în fundal, vaci pe uliţă, să nu găsească televizor în cameră, dar semnalul de Internet să fie bun spre excelent. Adică în Transilvania.

acum 5 luni · comentarii (6)

Lycamobile & Go Travel vin către călători cu oferte de Roaming si internet nelimitat de la doar 3 EURO, avantaj important pentru pachetele de vacanţă în ţară şi străinătate. Toate beneficiile sunt posibile cu un simplu SIM Prepay ce poate fi folosit atât în telefon, tabletă dar şi în router sau modem.

acum 6 luni · comentarii (0)

În ultimii 30 de ani, de când legăturile cu Occidentul s-au reluat influenţând atât cultura, societatea cât şi obiceiurile culinare, de când frontierele nu mai sunt bariere de netrecut ci puncte de trecere şi de circulaţie, am constatat popularitatea în creştere a multor preparate culinare din alte ţări, deşi, într-un fel sau altul, acestea se regăsesc şi în bucătăria tradiţională românească.

acum 6 luni · comentarii (22)

Nu demult făcea deliciul presei şi al internauţilor povestea cărţii „Marele Uriaş Prietenos”, reclamată la Protecţia Consumatorului de un părinte furios. Părintele a cerut amendarea… librăriei de unde cumpărase cartea. Şi pentru că părintele nu era un oarecare, ci un politician proeminent la el în judeţ, instituţia s-a executat.

acum 7 luni · comentarii (47)

Interviu cu Iulian Scorpan                                                                                                                Director general al companiei aeriene HiSky

acum 7 luni · comentarii (0)
Postari Recente
Modifică Setările