Will Smith şi-a lansat o colecţie de haine „Prinţul din Bel-Air“: cum arată şi ce preţuri au articolele vestimentare FOTO

Will Smith şi-a lansat o colecţie de haine „Prinţul din Bel-Air“: cum arată şi ce preţuri au articolele vestimentare FOTO

Will Smith şi-a lansat o colecţie de haine

Actorul Will Smith (51 de ani), cunoscut pentru rolul din serialul „Prinţul din Bel Air“, şi-a lansat o linie de haine inspirată din producţia anilor '80 şi '90.

Ştiri pe aceeaşi temă

Will Smith şi-a lansat o colecţie vestimentară inspirată din serialul „Prinţul din Bel Air“, scrie News.ro
 
Pe site-ul său, actorul comercializează o geacă inspirată din una dintre ţinutele sale emblematice, o geacă de caşmir - foarte la modă în epocă - şi haine sport, cu eticheta Bel-Air Athletics.
 
Geaca costă 110 euro şi are două feţe, iar celelalte piese au preţuri între 17 (şosetele) şi 205 euro (o geantă sport, stoc deja epuizat).
 
 
 
 
 
Serialul produs de Quincy Jones a fost difuzat pe NBC din 1990 până în 1996, timp de şase sezoane şi 148 de episoade. 
 
În iulie, serialul a fost un succes pe Netflix. Numeroase personalităţi şi-au făcut apariţia în serial, de la Naomi Campbell la Quincy Jones, de la Don Cheadle până la Donald Trump.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: