Virgil Abloh, designer de vestimentaţie masculină pentru Louis Vuitton, fondator şi CEO al Off-White, a murit răpus de cancer

Virgil Abloh, designer de vestimentaţie masculină pentru Louis Vuitton, fondator şi CEO al Off-White, a murit răpus de cancer

Virgil Abloh, designer la Louis Vuitton, fondator şi CEO al Off-White/ FOTO  Facebook

Virgil Abloh, designer de vestimentaţie masculină pentru Louis Vuitton, fondator şi CEO al Off-White, a murit din cauza cancerului, la vârsta de 41 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Suntem devastaţi să anunţăm decesul dragului nostru Virgil Abloh, un tată, un soţ, fiu, frate şi prieten extrem de devotat. Voi rămâne soţia lui iubitoare, Shannon Abloh, copiii Lowe Abloh şi  Grey Abloh, sora sa Edwina Abloh, părinţii săi,  Nee şi Eunice Abloh, şi numeroşi prieteni dragi şi colegi”, potrrivit unei postări pe contul său de Instagram. 
 
Virgil Abloh a fost răpus de o formă agresivă de cancer, angiosarcom cardiac, cu care fusese diagnosticat în 2019.
 
„Suntem toţi şocaţi cu de această teribilă veste, Virgil a fost nu doar un designer de geniu, un vizionar, a fost de asemenea un om cu un suflet frumos şi cu multă înţelepciune”, a afirmat Bernard Arnault, preşedintele LVMH, grupul care deţine  Louis Vuitton
 
Născut în 1980 în Rockford, Illinois, Abloh a obţinut o diplomă în inginerie civilă la Universitatea  din Wisconsin şi un masterat în arhitectură la  Illinois Institute of Technology. 
 
În 2012, Abloh a fondat brandul de streetwear de lux Off-White,
 
În martie 2018, a fost numit director artistic pentru colecţiile masculine ale casei de modă Louis Vuitton. În 2019,  i-a dedicat colecţia sa masculină toamnă-iarnă 2019-2020 pentru Louis Vuitton lui Michael Jackson.
 
 „Tot ceea ce fac este este pentru versiunea mea de la 17 ani”,  spunea el adesea, crezând cu tărie în puterea artei de a inspira generaţiile viitoare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările