VIDEO Scandal în finala concursului Miss BumBum 2018: câştigătoarea şi o altă concurentă, aproape de o bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul pentru cel mai frumos posterior din Brazilia Miss BumBum s-a încheiat cu un conflict neaşteptat, după ce două concurente aproape că s-au luat la bătaie pe scenă din cauză că cea care a câştigat este acuzată de înşelăciune, deoarece ar avea fesele operate.

Concursul anual de Miss BumBum s-a încheiat într-o manieră controversată, după ce concurentele au recurs la violenţă pe scenă din cauza unor acuzaţii de înşelăciune, potrivit news.com.

„Lupta“ a fost declanşată de una dintre concurente, care acuză că o alta ar avea fesele corectate în urma unei intervenţii chirurgicale. 

Scenele care au apărut s-au desfăşurat luni, la scurt timp după ce modelul şi dansatoarea Ellen Santana (31 de ani) a fost desemnată câştigătoarea Miss BumBum 2018. Ea a reprezentat în competiţie zona de nord a Braziliei, Rondônia.

După ce Santana a fost declarată câştigătoare, concurenta Aline UVA (27 de ani) din Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, i-a smuls câştigătoarei panglica ce o desemna învingătoare şi şi-a însuşit-o.

UVA a strigat despre concurs că este o farsă şi susţinea că fesele câştigătoarei au fost îmbunătăţite cu ajutorul medicului chirurg. Ea a adăugat: „Am îndeplinit toate regulile jocului, posteriorul meu este real, dar al ei este din plastic!“

„Miss Bumbum este o farsă. Astăzi pot dovedi toate astea“, spune UVA.

Organizatorii competiţiei anuale au fost obligaţi să intervină pentru a calma spiritele şi pentru a se asigura că panglica i-a fost înapoiată câştigătoarei Santana.

Competiţia Miss BumBum are loc anual în Brazilia, începând din anul 2011. A fost fondată de jurnalistul şi antreprenorul Cacau Oliver (39 de ani) şi îşi propune să descopere cele mai frumoase fese din Brazilia.

Comentând despre evenimentele petrecute, Oliver a spus că „drama face parte din concurs“.

Concursul televizat are 27 de concurente care reprezintă diferite părţi ale ţării, dintre care 15 femei ajung în finală. Câştigătoarea primeşte aproximativ 18.000 de dolari şi devine instantaneu o celebritate în ţară.

Concursul din acest an a inclus pentru prima dată două transexuale, deşi acest lucru nu a fost agreat de toate participantele.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite