VIDEO Miss World 2012, made in China

VIDEO Miss
World 2012, made in China

Yu Wenxia - China (locul I), Sophie Moulds - Marea Britanie (locul II) şi Jessica Kahawaty - Australia (locul III) FOTO Mediafax

Yu Wenxia, o cântăreaţă de 23 de ani din China, a câştigat aseară titlul de Miss World 2012. Potrivit Mediafax, competiţia s-a desfăşurat în oraşul Ordos din deşertul Gobi şi a găzduit 115 participante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Yu a primit coroana de la Ivian Sarcos din Venezuela, cea care a obţinut anul trecut titlul de Miss World. Câştigătoarea şi-a etalat rochia albastră strălucitoare pe stadionul Dongsheng din oraşul Ordos, situat în nord-estul Chinei.

Cu toate că favorita publicului a fost Miss Mexic, Mariana Reynoso, locul al doilea a fost ocupat de Miss Wales-Marea Britanie, Sophie Moulds (19 ani), iar a treia poziţie i-a aparţinut concurentei din Australia, Jessica Kahawaty (23 de ani). 

Într-un clip postat pe site-ul concursului Yu a declarat că studiază muzica populară chineză. „Îmi place să zâmbesc şi îmi place muzica“, a mărturisit chinezoaica. 

Concursul Miss World (alternativa competiţiei Miss Universe) a fost organizat în China pentru a şasea oară în ultimii nouă ani pentru că interesul publicului pentru acest eveniment a scăzut în Occident. China a mai câştigat titlul de Miss World în 2007, când modelul Zhang Zilin a primit coroana.

În 1951, suedeza Kiki Hakansson a câştigat prima ediţie a concursului Miss World, denumit pe atunci Concursul Bikini, iar în 1986, actriţa americană Halle Berry s-a aflat printre finaliste.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: