Vedetele îşi aleg din timp ţinutele pentru sărbători: petrecere de iarnă cu branduri de lux şi şampanie

Vedetele îşi aleg din timp ţinutele pentru sărbători: petrecere de iarnă cu branduri de lux şi şampanie

FOTO Diana Bart, vedetă Prima TV

Vedetele Prima TV Diana Bart şi Ioana Petric, alături de Natalia Mateuţ, au început deja să-şi caute ţinute elegante pentru sărbătorile de iarnă. Ele au fost invitate, alături de împătimitele brandului de lux Elisabetta Franchi, la petrecerea organizată de Lala Boutique

Ştiri pe aceeaşi temă

Rochiile elegante, ţinutele de cocktail dar şi cele casual au captat imediat atenţia invitatelor, care s-au simţit în largul lor în decorul neoclasic al magazinului de lux Lala Boutique din Capitală, singurul din România în care puteţi găsi colecţia integrală a cunoscutului designer italian. 

„Mi-am dorit întotdeauna ca Lala Boutique să fie un loc în care clientele se simtă ca acasă şi în care pot veni nu doar pentru o sesiune de shopping, ci şi pentru a-şi găsi inspiraţia sau pentru a se consulta cu noi în alegerea unei ţinute pentru un eveniment important din viaţa lor”, a declarat Laura Alistar, fondatorul Lala Boutique. 

„Le aşteptăm pe clientele noastre în magazin sau pe lalaboutique.ro cu toate ţinutele din colecţia Elisabetta Franchi şi cu multiple branduri internaţionale de succes, cum ar fi Miu Miu sau Alexander McQueen”, a adăugat aceasta. 

FOTO Laura Alistar, fondatorul Lala Boutique, alături de Natalia Mateuţ

Cele mai multe dintre invitate şi-au rezervat încă de aseară ţinutele care le-au plăcut şi pe care vor să le poarte de sărbători. Vedeta Prima TV, Diana Bart, a pus ochii pe o rochie superbă Elisabetta Franchi, dar şi pe câteva fuste din cea mai nouă colecţie a designerului. 

FOTO Ioana Petric

Şi colega ei, cârcotaşa Ioana Petric a fost încântată de oferta Lala Boutique şi s-a orientat către câteva ţinute casual, dar a ales şi o pereche superbă de botine.

Magazinul amintit are o istorie de peste 13 ani şi este primul retailer din ţară care a adus colecţia integrală Elisabetta Franchi. Întâlnirea din seara de marţi, 24 noiembrie, marchează debutul unei serii de evenimente şi surprize pe care magazinul le pregăteşte pentru clientele sale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările