„Unghiile bulă”, noua modă în manichiură. Cum se realizează acest model şi de ce nu trebuie purtat mai mult de o lună de zile

„Unghiile bulă”, noua modă în manichiură.
Cum se realizează acest model şi de ce nu trebuie purtat mai mult de o lună de
zile

Unghiile bulă, extrem de curbate, sunt realizate cu ojă acrilică/FOTO Today.com

După moda manichiurii franţuzeşti a venit acum vremea unui alt stil de decorare a unghiilor: acestea sunt colorate în diferite modele, cu ojă acrilică specială, care le conferă o formă foarte curbată, de unde şi denumirea de „unghii bulă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua tehnică de manichiură a fost inventată în anul 2009, dar abia acum a ajuns la modă, în urma publicării mai multor fotografii pe Instagram. Manichiuristele din marile saloane au început deja să înveţe noul stil, ca să poată răspunde solicitărilor tot mai numeroase.

Mai întâi, se pun în mijlocul unghiei picături de ujă acrilică, care se acumulează în straturi şi conferă astfel forma specifică, bombată. La final, straturile sunt colorate după modelul dorit de client, scrie Today.com.

Oja acrilică trebuie să fie mai subţire spre rădăcina unghiei, cât mai groasă spre mijloc şi din nou subţire spre vârf, pentru a da o formă de foarte curbată.

Manichiura poate fi realizată doar la un salon şi costă destul de mult: între 10 şi 15 dolari pentru o şedinţă. Efectul deosebit nu poate fi menţinut prea mult timp, pentru că oja acrilică poate distruge în timp unghia. Experţii recomandă purtarea acestei oje cel mult o lună de zile.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: