Scandal la Miss Asia Pacific World: frumoasa birmană, „hoaţă de coroană”

Scandal la Miss Asia Pacific World: frumoasa birmană, „hoaţă de coroană”

May Myat Noe, câştigătoarea Miss Asia Pacific World 2014. FOTO Daily Mail

O tânără din Birmania, câştigătoare a concursului Miss Asia Pacific World, a fost acuzată de organizatori că nu şi-a respectat obligaţiile contractuale. Astfel, aceştia au decis să o detroneze pe May Myat Noe şi să-i ceară înapoi coroana estimată la 150.000 de euro, dar fata s-a făcut nevăzută cu ea cu tot.

Ştiri pe aceeaşi temă

Problema a apărut în momentul în care, spun organizatorii, May nu a mai dat niciun semn timp de trei luni, în condiţiile în care se investiseră o mulţime de bani pentru a-i pregăti o carieră de cântăreaţă, inclusiv într-o operaţie de mărire a sânilor.

„Ne-am gândit că ar trebui să fie mai frumoasă, aşa că am trimis-o de îndată să îşi opereze sânii”, a declarat David Kim, directorul de imagine al concursului de miss, menţionând că operaţia fetei a costat aproximativ 7.500 de euro. În plus, organizatorii susţin că au plătit şi pentru o excursie de zece zile pentru May şi pentru mama sa în Seoul, Coreea de Sud, care s-a transformat într-o şedere de trei luni.

„Toată lumea ştie că nu mai este regină, dar ea are impresia că atâta timp cât deţine coroana, deţine şi titlul. Nu-i adevărat”, a precizat David Kim.

Replica din partea frumoasei a apărut, chiar dacă după o perioadă lungă de tăcere: fata refuză să returneze coroana până când organizatorii nu îşi cer scuze că au făcut-o „mincinoasă” şi „hoaţă”. Aceasta spune, la rândul său, că organizatorii au minţit în legătură cu vârsta ei, susţinând că are 18 ani, în loc de 16 ani, şi că implantul cu silicon nu a fost făcut din banii lor.

„Nici măcar nu pot spune că sunt mândră de această coroană. Nu vreau o coroană din partea unei organizaţii cu o asemenea reputaţie”, a precizat tânăra May Myat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: