Sandra Bullock, tratament „penis facial“ împotriva ridurilor

Sandra Bullock, tratament „penis facial“ împotriva ridurilor

Sandra Bullock, tratament ”penis facial” împotriva ridurilor

Are 54 de ani şi a revenit în atenţia fanilor datorită filmului Bird Box. Cu această ocazie, fanii au putut admira tenul lipsit de riduri al vedetei de la Hollywood. Şi, cum era normal, toată lumea a aflat care e secretul tenului fără riduri, din America. Sandra Bullock face tratament ”penis facial” împotriva ridurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa a fost invitată în cadrul emisiunii The Ellen Show în care a vorbit despre tenul ei. Tratamentul inedit a început să fie la mare căutare în America. Actriţa Cate Blanchett aplică aceeaşi formulă, adică o cremă cu extract de prepuţ de bebeluş coreean (”Penis Facial”).
 

Sandra Bullock, tratament ”penis facial” împotriva ridurilor

 
“O numesc “Penis Facial”, iar când o să vezi cât de bine funcţionează asupra tenului, te vei duce la cosmeticiană şi-i vei zice “dă-mi penisul!””, a mărturisit Sandra Bullock gazdei emisiunii.
 
„Sandy Bullock şi cu mine am fost la o cosmeticiană în New York, Georgia Louise, care oferă nişte tratamente faciale pe care le numim ”Penis Facials” şi care au un efect incredibil asupra pielii. Nu ştiu dacă e doar pentru că miros puţin ca sperma, sau pentru că au în componenţă enzime, dar Sandy le numeşte Penis Facials“, a povestit Cate Blanchett pentru Vogue Australia.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: