Sandra Bullock, tratament „penis facial“ împotriva ridurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Bullock, tratament ”penis facial” împotriva ridurilor
Sandra Bullock, tratament ”penis facial” împotriva ridurilor

Are 54 de ani şi a revenit în atenţia fanilor datorită filmului Bird Box. Cu această ocazie, fanii au putut admira tenul lipsit de riduri al vedetei de la Hollywood. Şi, cum era normal, toată lumea a aflat care e secretul tenului fără riduri, din America. Sandra Bullock face tratament ”penis facial” împotriva ridurilor.

Actriţa a fost invitată în cadrul emisiunii The Ellen Show în care a vorbit despre tenul ei. Tratamentul inedit a început să fie la mare căutare în America. Actriţa Cate Blanchett aplică aceeaşi formulă, adică o cremă cu extract de prepuţ de bebeluş coreean (”Penis Facial”).

Sandra Bullock, tratament ”penis facial” împotriva ridurilor

“O numesc “Penis Facial”, iar când o să vezi cât de bine funcţionează asupra tenului, te vei duce la cosmeticiană şi-i vei zice “dă-mi penisul!””, a mărturisit Sandra Bullock gazdei emisiunii.

„Sandy Bullock şi cu mine am fost la o cosmeticiană în New York, Georgia Louise, care oferă nişte tratamente faciale pe care le numim ”Penis Facials” şi care au un efect incredibil asupra pielii. Nu ştiu dacă e doar pentru că miros puţin ca sperma, sau pentru că au în componenţă enzime, dar Sandy le numeşte Penis Facials“, a povestit Cate Blanchett pentru Vogue Australia.

Află doar aici în ce constă tratamentul!

Cu ce îşi îngrijeşte Denisa Tănase de la Bambi pielea

Coafuri rapide pe care le poţi realiza doar cu un uscător de păr

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite