S-a ales câştigătoarea Miss BumBum: cum arată tânăra cu cel mai frumos posterior din lume

S-a ales câştigătoarea Miss BumBum: cum arată tânăra cu cel mai frumos posterior din lume

Rayane Laura Souza, Suzy Cortez şi Jessica Lopes FOTO Profimedia

Un model Playboy din Brazilia a câştigat unul din cele mai controversate concursuri de frumuseţe, Miss BumBum 2019, care desemnează în fiecare an deţinătoarea celui mai frumos posterior din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un model Playboy brazilian a primit titlul de Miss BumBum 2019 pentru cel mai frumos posterior din lume, scrie Daily Mail. 
 
Suzy Cortez, în vârstă de 29 de ani, din Campinas, a pozat într-un costum de baie minuscul şi cizme înalte cu platformă decorate cu steagul Braziliei, purtând pe cap coroana de câştigătoare a concursului. 
 
Câştigătoarea de anul acesta este practicantă de bodybuilding. Este pentru a doua oară când Suzy câştigă concursul de frumuseţe, titlu care i-a adus şi suma de 10.000 de euro. Ea a fost desemnată Miss BumBum şi în anul 2015.
 
 
   
 
În timp ce Suzy a ocupat prima poziţie, Rayane Laura Souza (foto stânga), care a reprezentat Franţa şi care este medic în Bolivia, a obţinut al doilea loc, iar Jessica Lopes (foto dreapta), din Marea Britanie, dar născută în Brazilia, a fost pe a treia poziţie. 
 
Rayane Laura Souza, Suzy Cortez şi Jessica Lopes FOTO Daily Mail 
 
Rayane Laura Souza, Suzy Cortez şi Jessica Lopes FOTO Profimedia
 
Competiţia a avut loc anul acesta în Mexic şi a avut concurente din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Spania, Franţa, Portugalia, Mexic şi Brazilia. Femeile au luptat pentru titlul Cel mai frumos posterior din lume pozând în poziţii provocatore şi purtând lenjerie intimă care acoperea foarte puţin din corpul lor.
 
FOTO Profimedia
 
Concursul Miss BumBum se ţinea până acum în Brazilia, când era eveniment naţional, însă acum este competiţie globală. 
 
O regulă importantă a concursului este: „Participantele pot avea intervenţii chirurgicale estetice în orice parte a corpului, mai puţin fesele“.
 
Competiţia a fost condimentată de mai multe scandaluri în cele şapte ediţii. Anul trecut, Miss BumBum s-a încheiat într-o manieră controversată, după ce două concurente aproape că s-au luat la bătaie pe scenă din cauză că cea care a câştigat este acuzată de înşelăciune, deoarece ar avea fesele operate.
 
Tot atunci, 6 din 15 finaliste au fost acuzate că au trişat folosind metode ilegale de a strânge voturi, iar în 2014, două concurente au fost acuzate că i-au mituit pe membrii juriului pentru a câştiga locurile 1 şi 2. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: