Românca Andreea Diaconu, pe primul loc în topul celor mai bune modele din 2014

Românca Andreea Diaconu, pe primul loc în topul celor mai bune modele din 2014

Andreea Diaconu FOTO Facebook

Andreea Diaconu conduce în clasamentul celor mai bune manechine de pe podiumurile internaţionale, în sezonul primăvară/vară 2014, top realizat de postul de televiziune Fashion Tv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Postul de televiziune dedicat modei, Fashion Tv, a anunţat la sfârşitul anului trecut lista modelelor care au deschis cele mai multe prezentări de modă în sezonul primăvară/vară 2014, în cadrul celor mai importante evenimente din industrie, desfăşurate la New York, London, Milan şi Paris.

Pe primul loc s-a clasat Andreea Diaconu, la egalitate cu Manuela Freyşi Elisabeth Erm, după ce a defilat în deschiderea a patru prezentări importante, pentru colecţiile Etro, Philosophy, Irfe, şi Paul & Joe. Următoarele clasate sunt Joan Smalls, Julia Nobis, Sasha Luss, Josephine Le Tutour, Catherine McNeil, Daria Strokous şi Marine Deleeuw.

Carierea Andreei Diaconu a luat avânt încă de la momentul debutului său, devenind în timp record una dintre cele mai mai bine cotate modele din lume.  Bucureşteanca a fost aleasă imginea unor campanii de top, pentru Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, H&M şi Gucci Resort, iar portofoliul ei include prezentări pentru greii industriei modei, precum Christian Dior, Chanel, Valentino şi Atelier Versace. 

Nu în ultimul rând, Andreea Diaconu a apărut pe coperta unor reviste de modă cunoscute, de la Elle (ediţia din Rusia) şi Vogue (ediţiile din Brazila, Franţa şi Spania) până la W Magazine, scrie romaniainourhearts.wordpress.com.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: