Premieră în istoria calendarului Pirelli: un model cu forme voluptoase va apărea în ediţia din 2015

Premieră în
istoria calendarului Pirelli: un model cu forme voluptoase va apărea în
ediţia din 2015

Modelul a apărut şi pe coperta Vogue Italia, în 2011 FOTOGRAFII: Getty Images

Candice Huffine, o femeie cu forme generoase, este una dintre modelele care au pozat nud pentru ediţia din 2015 a calendarului Pirelli.

Calendarul Pirelli marchează o premieră în istoria sa: pentru prima dată, un model cu forme generoase va apărea în ediţia de anul viitor, care va fi lansată în luna noiembrie. Candice Huffine, în vârstă de 29 de ani, a apărut şi pe coperta Vogue Italia, în 2011, într-o campanie împotriva anorexiei.

Ediţia din 2015 a calendarului Pirelli a fost realizată de Carine Roitfeld, fostul redactor-şef al revistei Vogue Franţa şi actualul director de modă la nivel internaţional al revistei Harper's Bazaar. „Apariţia mea în acest calendar, cel mai frumos din lume,- este un semn că lucrurile chiar încep să se schimbe în bine“, a declarat Candice Huffine pentru revista Vogue.

Alături de ea, se vor lăsa dezbărcate şi Adriana Lima, Natalia Vodianova, Karen Elson şi Gigi Hadid, fiica în vârstă de 19 ani a Yolandei Foster, actriţă în serialul „Real Housewives“.

Pozele ediţiei din 2015 sunt semnate de fotograful de modă Steven Meisel.

Calendarul a apărut pentru prima dată în anul 1964 şi promovează anvelopele Pirelli. Kate Moss, Gisele Bundchen, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Heidi Klum, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio şi Isabeli Fontana sunt câteva dintre celebrităţile care au pozat pentru acest calendar de-a lungul timpului.

Şi ediţia din 2013 a celebrului calendar a venit cu o premieră: a fost prima în care nuditatea a lipsit cu desăvârşire. Fetele au fost alese atunci în urma activităţilor caritabile pe care le-au desfăşurat de-a lungul carierei şi nu s-a dorit compromiterea muncii lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările