Povestea primului model cu sindromul Down care a participat la New York Fashion Week VIDEO

Povestea primului model cu sindromul Down care
a participat la New York Fashion Week VIDEO

Madeline Steward, primul model cu sindromul Down care a participat la New York Fashion Week FOTO MISC Magazine

După ce a slăbit 20 de kilograme, o tânără ce suferă de sindromul Down a reuşit să demonstreze că niciun vis nu este prea mare. Tânăra de 21 de ani este primul model cu sindromul Down care a participat la New York Fashion Week.

Ştiri pe aceeaşi temă

Visul australiancei Madeline Stuart a fost întotdeauna acela de a deveni model. Din păcate, sindromul Down de care suferă era o piedică în calea ei. Cu toate acestea, astăzi, tânăra în vârstă de 21 ani are aproape un milion de fani pe social media. De asemenea, a defilat pe unele dintre cele mai importante podiumuri din lume. Faceţi cunoştinţă cu Madeleine Stuart - primul supermodel din lume cu sindrom Down şi cu siguranţă o sursă de inspiraţie pentru noi toţi, scrie newsner.com.

Madeline Stuart a devenit primul model cu sindromul Down din lume care a participat la New York Fashion Week.

Madeleine a fost întotdeauna cea mai populară fată din şcoală. Era plăcută de toţi colegii ei şi avea mulţi prieteni.

„Când a început să devină cunoscută, oamenii ne spuneau că viaţa nu va mai fi la fel, dar am avut întotdeauna o viaţă activă, deşi nu mi-am imaginat niciodată că vom călători în jurul lumii pentru a participa la diferite spectacole de modă“, a spus Rosanne, mama tinerei.

Unii au criticat faptul că Madeleine este folosită în industria modei. Dar mama ei Rosanne respinge această teorie.

„Petreceţi cinci minute cu noi şi veţi vedea cine este şeful. Dacă nu mai vrea să defileze, se aşază ferm pe podea“, a declarat mama tinerei.

Pentru a deveni model, Madeleine a reuşit să slăbească 20 de kilograme. Deşi suferă de sindromul Down, tânăra si-a propus să demonstreze că niciun vis nu este prea mare şi că oricine, indiferent de înălţime sau greutate, poate avea şansa să obţină ce îşi doreşte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările