Pantofi sport cu „centură de siguranţă”, inspiraţi de maşina de lux hibrid Ferrari SF90 Stradale

Pantofi sport cu „centură de siguranţă”, inspiraţi de maşina de lux hibrid Ferrari SF90 Stradale

Foto carscoops.com

O pereche de pantofi sport cu un sistem de închidere care imită o centură de siguranţă a fost lansat de Puma în parteneriat cu Ferrari, anunţă carscoops.com

Ştiri pe aceeaşi temă

Puma şi Ferrari au încheiat un parteneriat pentru lansarea unui pantof sport inspirat de maşina de lux hibrid SF90 Stradale, scrie publicaţia.
 
Pantoful sport, denumit ION F, are un panou reflectant TPU în spate, învelit de o spumă PU care se inspiră din spoilerul frontal al SF90 Stradale.De asemenea, Puma spune că dispozitivele de blocare cu fixare magnetică sunt un semn al forţei G create atunci când SF90 este condus la viteză mare în jurul virajelor. Designul pantofilor cuprinde şi câteva simboluri specifice faimosului producător italian de maşini, mai ales culorile roşu şi alb, logo calului Prancing şi insigna Ferrari.
 
Puma vinde pantofii sport Ferrari ION F în anumite magazine şi pe site-ul companiei. De asemenea, modelul este disponibil în anumite magazine Ferrari şi pe site-ul web Ferrari la preţul de 400 GBP (~ 560 USD).
 
 
Pantoful face parte din cea mai recentă colecţie de modă Ferrari cu Puma, care este „inspirată de conexiunea curbelor maşinilor Ferrari şi de anatomia umană, evidenţiind legătura dintre alegerile de îmbrăcăminte, maşină şi caroserie care se traduc într-o perspectivă robotică”. Potrivit Puma, îşi are originea „în designul iconic al unor maşini Ferrari cunoscute, care au fost studiate, disecate, transformate în cele din urmă în articole purtabile”.
 
 
 
Aceasta nu este prima dată când Puma a colaborat cu un producător auto pentru a dezvolta încălţăminte unică. La sfârşitul anului 2020, de exemplu, s-a asociat cu Porsche pentru a crea opt seturi de pantofi inspiraţi de cele opt generaţii ale iconicului 911 Turbo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările