Trenduri în industria frumuseţii: cosmeticele „corecte politic” şi anti-poluare, la putere în 2018 FOTO

Trenduri în industria frumuseţii: cosmeticele „corecte politic” şi anti-poluare, la putere în 2018 FOTO

Industria de beauty este estimată la miliarde de dolari la nivel mondial. Apar constant noi provocări pentru consumatoarele avide să încerce produse care promit tinereţe şi frumuseţe. Anul acesta se anunţă unul cu adevărat revoluţionar în domeniu, mai ales că goana după profit va fi secondată de teme serioase, cum ar fi lupta împotriva discriminării rasiale, dar şi împotriva poluării.

Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO

Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO

Ţinutele all black reprezintă o formulă clasică pentru zilele mohorâte de iarnă, pentru că dincolo de eleganţă un astfel de outfit este în mod cert şi foarte practic. Dar când eşti îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă modă, ce poate fi mai îndrăzneţ decât să te îmbraci în alb mai ales când zăpada este ai degrabă zloată? Designerii nu se gândesc la astfel de amănunte, prin urmare iată cum poţi să înfrunţi iarna îmbrăcată în alb.

Look de Revelion: paiete, pene sau culori metalizate? FOTO

Look de Revelion: paiete, pene sau culori metalizate? FOTO

Alegerea unui outfit pentru petrecerea dintre ani nu este uşoară, în ciuda faptului că tendinţele ne vin în ajutor cu detalii pretenţioase precum penele, paietele şi nuanţele argintii şi aurii. Tocmai această ofertă bogată în accente caracteristice ţinutelor pentru ocazii speciale reprezintă o capcană în care avem toate şansele să cădem dacă nu ştim să le combinăm şi să le temperăm.

Modă
Articol publicitar

DiAmanti vă urează Sărbători fericite!

DiAmanti vă urează Sărbători fericite!

DiAmanti este un brand tânăr, care a reuşit prin genţile şi accesoriile lucrate exclusiv din piele naturală, cu designuri de excepţie, să aducă în România spiritul proaspăt al modei italienesti, una dintre expresiile cele mai înalte ale fashion-ului universal.

Victoria’s Secret 2017: modă, decizii economice şi greşeli politice FOTO VIDEO

Victoria’s Secret 2017: modă, decizii economice şi greşeli politice FOTO VIDEO

Îngerii Victoria’s Secret nu au avut anul acesta o misiune uşoară, iar principalul motiv a fost locaţia aleasă pentru spectacol, respectiv Shanghai, China. Autorităţile chineze nu au fost îngăduitoare cu cele mai fermecătoare femei din lume, aşa că o parte dintre acestea nu au primit viză de călătorie, tratament de care a avut parte inclusiv interpreta Katy Perry. Organizatorii au fost prinşi pe picior greşit, iar ignoranţa se plăteşte.

Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO

Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO

Iarna îşi intră în drepturi, aşa că o haină groasă, călduroasă, confortabilă, dar şi la modă este indicată pentru lunile care urmează. Designerii au mizat pe aspectul practic în cazul vestimentaţiei pentru sezonul rece, prin urmare paltoanele, pardesiele şi jachetele au croieli lejere, care nu stingheresc libertatea de mişcare, fie că este vorba despre o haină de blană sau de piele, fie de una din stofă sau matlasată.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 2 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 3 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 3 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 4 ani · comentarii (5)