Cum se naşte un creator de modă în România

Cum
se naşte un creator de modă în România

Recent au fost marcaţi 25 de ani de când se organizează GALA UAD FASHION DESIGN printr-un amplu eveniment desfăşurat la Sala Mare a Operei Naţionale Române şi în cadrul Teatrului Naţional „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca. Cât de dificil este să răzbeşti în această lume, în ce constă susţinerea de care au nevoie absolvenţii şi ce înseamnă să faci modă în România ne-au explicat câţiva dintre „actorii” implicaţi.

Cele mai mişto modele de tricouri personalizate unice

Cele mai mişto modele de tricouri personalizate unice

Vara este momentul ideal în care putem să ne gândim ce tricou să purtăm, care să nu fie banal şi care să spună ceva despre caracterul şi personalitatea noastră. Şi ar fi şi păcat să nu recurgem la aceasta variantă în condiţiile în care posibilităţile oferite asăzi de firmele specializate sunt practic nelimitate.

Cum alegem rochia de mireasa perfecta pentru silueta ta?

Cum alegem rochia de mireasa perfecta pentru silueta ta?

Industria modei ne propune în fiecare an o gamă variată de modele de rochii de mireasă. Ca să vă facilităm alegerea, Croitoria Picasso, scrie pentru Dvs, un articol care să vă bage în priză cu modele de rochii de mireasa de actualitate, fără a se uita de detaliile tehnice de care orice viitoare mireasa are nevoie.

Cum alegi rochia de mireasă perfectă pentru silueta ta

Cum
alegi rochia de mireasă perfectă pentru silueta ta

Industria modei ne propune in fiecare an o gama variata de modele de rochii de mireasa. Ca să vă facilităm alegerea, Croitoria Picasso, scrie pentru Dvs, un articol care să vă bage în priză cu modele de rochii de mireasa de actualitate, fără a se uita de detaliile tehnice de care orice viitoare mireasa are nevoie.

Modă
Articol publicitar

Ţinute office pentru antreprenoare – recomandari de la DyFashion

Ţinute office pentru antreprenoare – recomandari de la DyFashion

Domeniul afacerilor şi-a pus amprenta pe nişa antreprenoriatului, acesta fiind un domeniu mai mult orientat spre alegerile masculine. În ultimul timp, lupta cu mentalitatea învechită de condiţie a femeii care este doar casnică având ca scop principal grija faţă de copii şi soţ a fost câştigată în avantajul părţii feminine.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 4 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 4 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 5 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 5 ani · comentarii (5)
Postari Recente