Viitorul modei: femeia obişnuită ia locul manechinului perfect

Viitorul modei: femeia obişnuită ia locul
manechinului perfect

„Slink“ este o publicaţie britanică lansată recent ce îndrăzneşte să iasă din tiparele convenţionalului printr-un concept nou: o revistă de modă adresată femeilor... cu greutate. Încurajată sau contestată, iniţiativa este o treaptă în evoluţia modei, care coboară de pe scena top-modelelor în realitatea cotidiană a omului obişnuit.

Noile accesorii de sezon: şosetele

Noile accesorii de sezon: şosetele

Odată, şosetele (la fel ca sexul) erau ceva de care toţi aveau parte, dar nimeni nu vorbea despre asta. După o grămadă de sezoane în care au abundat pantalonii şi fustele de lungime medie, fără să mai vorbim despre încălţările butucănoase şi bascheţii băieţeşti, revin accesoriile care îmbracă glezna. Acelea surprinzător de dificil de asortat corect.

În dulcele stil clasic

În dulcele stil clasic

Kate Middleton şi stilul său clasic a readus în vogă piesele vestimentare atemporale, care nu ţin cont de tendinţe. Asta cu ajutorul unui nou val de designeri, în mare parte britanici, care cuceresc din ce în ce mai mult publicul cu ţinute clasice, rafinate şi simple.

Mirosul scump al lui Tom Ford

Mirosul scump al lui
Tom Ford

Tom Ford, designerul care va împlini luna aceasta 51 de ani, şi-a lansat recent „Jardin Noir“ (n. r. - „Grădina Neagră“), o sticluţă de parfum de numai 250 de mililitri ce costă 495 de dolari, fără să fie vorba despre o ediţie limitată.

11 manechine care au scris povestea modei

11 manechine care
au scris povestea modei

Mai presus de mărimile ideale şi frumuseţea atipică, au devenit iconuri în modă. Cum succesul nu ţine cont de vârstă, Kate Moss (38 de ani) şi Naomi Campbell (42 de ani) au defilat anul acesta la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, alături de alte modele mult mai tinere. Urmează povestea manechinelor emblemă din lumea modei.

„Vogue“ sparge recordurile

„Vogue“ sparge
recordurile

Numărul din luna septembrie al publicaţiei „Vogue“, ediţia din Statele Unite cu Lady Gaga pe copertă, va fi cel mai voluminos din istorie. Pe lângă revista propriu-zisă, varianta autumnală va include atât suplimentul „The Vogue 120“ cu cei mai cunoscuţi artişti, dar şi „The Editors Eye“, cartea editorilor.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 4 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 5 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 5 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 6 ani · comentarii (5)