VIDEO Noile modele de femei: bărbaţii

VIDEO Noile
modele de femei: bărbaţii

Săptămânile Modei nu anunţă doar trendurile vestimentare, ci şi viitorul modei. Carol Marra discută despre viaţa şi cariera sa de fotomodel transsexual într-un context în care fenomenul ia tot mai multă amploare în Brazilia, unde clişeele tradiţionale sunt înlocuite cu trendurile postmoderne.

Frankenstein, noua muză feminină

Frankenstein, noua muză feminină

Christopher Kane este un designer care s-a folosit mereu de personaje şi teme mai mult sau mai puţin fantastice, aşa că aluziile sale vestimentare către femeia Frankenstein nu au şocat pe cât s-ar crede la Săptămâna modei de la Londra.

Cine protejează fotomodelele?

Cine protejează fotomodelele?

Sunt binecuvântate cu frumuseţe şi cu un stil de viaţă fabulos, motiv pentru care, poate, în realitate, modelele nu obţin simpatia atât de uşor pe cât s-ar crede. Cu toate acestea, grijile legate de exploatarea celor tinere au ajutat la schiţarea unor reguli ce trebuie susţinute de către industria modei.

Topshop face show pe Facebook | facebook

Topshop
face show pe Facebook

Colecţia pentru primăvară-vară semnată de Topshop a făcut notă discordată cu prezentările precedente ale designerilor de la Săptămâna Modei care au optat pentru defilări extravagante. Dincolo de a fi un show pompos, evenimentul s-a transformat într-un spectacol monden vizionat în timp real pe Facebook.

Flamenco şi toreadori la show-ul lui Ralph Lauren

Flamenco
şi toreadori la show-ul lui Ralph Lauren

Costume de tip flamenco, bolero-uri cu volane, jachete de toreadori şi pălării de călăreţi – acestea sunt ţinutele-vedetă din colecţia primăvară/vară 2013 semnată de Ralph Lauren. Designerul american şi-a prezentat joi ţinutele inspirate de anii ’80 şi a dovedit încă o dată că Săptămâna Modei de la New York nu înseamnă doar modă, ci şi cultură.

Unde au dispărut trendurile?

Unde au dispărut trendurile?

„Sunt tendinţele fumate?“ este întrebarea la care publicaţia americană „The New York Times“ a încercat să răspundă. „Nu mai sunt ceea ce erau. Zile în care anumite haine erau «in» sau «out» au apus de mult“,  potrivit blogger-ului de modă Garance Doré. Pe o această piaţă saturată există ceva pentru toată lumea, ceea ce are sens economic vorbind, nu neapărat din punct de vedere al inspiraţiei creative.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 4 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 5 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 5 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 6 ani · comentarii (5)
Postari Recente