Invazia africană de la New York

Invazia
africană de la New York

Designerii africani au luat cu asalt podiumurile new yorkeze prin explozii florale, modele cromatice şi printuri tradiţionale. De la Ozwald Boateng până la Maki Oh, care a debutat recent, designerii s-au întrecut în creaţii ce au îmbinat luxul cu laitmotivele tribale.

Cine are loc în primul rând?

Cine
are loc în primul rând?

Locurile din primul rând, din faţa podiumului, sunt ocupate de editori şi specialiştii din industrie, dar mai ales de celebrităţi. Dar atunci când vedetele acaparează toată atenţia, primul rând devine un pariu pe care nu toate casele de modă sunt dispuse să şi-l asume.

Viitorul modei: femeia obişnuită ia locul manechinului perfect

Viitorul modei: femeia obişnuită ia locul
manechinului perfect

„Slink“ este o publicaţie britanică lansată recent ce îndrăzneşte să iasă din tiparele convenţionalului printr-un concept nou: o revistă de modă adresată femeilor... cu greutate. Încurajată sau contestată, iniţiativa este o treaptă în evoluţia modei, care coboară de pe scena top-modelelor în realitatea cotidiană a omului obişnuit.

Noile accesorii de sezon: şosetele

Noile accesorii de sezon: şosetele

Odată, şosetele (la fel ca sexul) erau ceva de care toţi aveau parte, dar nimeni nu vorbea despre asta. După o grămadă de sezoane în care au abundat pantalonii şi fustele de lungime medie, fără să mai vorbim despre încălţările butucănoase şi bascheţii băieţeşti, revin accesoriile care îmbracă glezna. Acelea surprinzător de dificil de asortat corect.

În dulcele stil clasic

În dulcele stil clasic

Kate Middleton şi stilul său clasic a readus în vogă piesele vestimentare atemporale, care nu ţin cont de tendinţe. Asta cu ajutorul unui nou val de designeri, în mare parte britanici, care cuceresc din ce în ce mai mult publicul cu ţinute clasice, rafinate şi simple.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 4 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 4 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 5 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 5 ani · comentarii (5)
Postari Recente