O prinţesă călare pe podiumul din Paris, la prezentarea noii colecţii Chanel VIDEO

O prinţesă călare pe podiumul din Paris, la prezentarea noii colecţii Chanel VIDEO

FOTO: Captură video YouTube

Chanel şi-a dezvăluit ultima colecţie într-o manieră aparte la Săptămâna Haute Couture de la Paris, trimiţând o prinţesă pe podium, călare, scrie CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spre surpriza invitaţilor de la Grand Palais Éphémère, casa de modă franceză şi-a deschis marţi prezentarea cu ajutorul nepoatei Prinţului Albert de Monaco, Charlotte Casiraghi.
 
Purtând o jachetă Chanel cu paiete şi o cască neagră, Casiraghi a apărut călare pe podium, acompaniată de o prestaţie live a muzicianului Sébastien Tellier. În prezenţa mai multor invitaţi de marcă, printre care Margot Robbie, Pharrell Williams şi redactorul-şef al revistei Vogue, Anna Wintour, ea a înconjurat sala înainte de a porni în galop.
 
Casiraghi, care este, de asemenea, nepoata cunoscutei actriţe Grace Kelly, a fost  desemnată ambasador al mărcii Chanel în 2020, după ce anterior a fost model pentru branduri precum Gucci şi Saint Laurent. Mama ei, prinţesa Caroline de Hanovra, a fost o prietenă apropiată a regretatului director de creaţie al Chanel, Karl Lagerfeld.
 
FOTO: Getty Images
 
Decorul impresionant al evenimentului, care a fost alcătuit din  obiecte geometrice şi a prezentat ceea ce Chanel a numit „curbe ecvestre”, a fost proiectat de artistul francez Xavier Veilhan. În videoclipul promoţional al Chanel, Veilhan a declarat că el şi directorul de creaţie Virginie Viard au dorit ca modelele şi hainele să „contrasteze cu frumuseţea călăreţului şi a calului”.
 
FOTO: Getty Images
 
După apariţia spectaculoasă a lui Casiraghi, restul modelelor au prezentat colecţia Chanel Haute Couture primăvară-vară 2022. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările