Miss Diaspora Models International. Cele mai frumoase femei din America vin la Sibiu

Miss Diaspora Models International. Cele mai frumoase femei din America vin la Sibiu

Chastelyn Rodriguez, una dintre câştigătoarele Miss Disapora Models International

Pentru prima dată în cei opt ani de existenţă, concursul Miss Diaspora Models International organizează marea finală anuală în România. Printre participante se află şi o româncă. Mihaela Elena Williams are 21 de ani şi este studentă la arte în cadrul Brooklyn College

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, la 12 iulie, pe scena amplasată în Piaţa Mare, vor urca 20 de tinere aspirante la titlul de Miss Diaspora Models International. Concurentele locuiesc în Statele Unite ale Americii, dar s-au născut în ţări de pe trei continente şi au lucrat până în prezent ca modele, hostese şi chiar actriţe în diverse producţii TV.

Sibiu, destinaţie turistică şi culturală

Aspirantele la marele titlu vor sosi în România cu o săptămână înaintea finalei şi vor intra într-un cantonament de pregătire, descoperind cu această ocazie tradiţiile şi valorile culturale ale ţării noastre.
Proiectul va promova astfel România, şi Sibiul în mod special, ca destinaţie turistică şi culturală la nivel internaţional în Statele Unite ale Americii şi în toate ţărilor ale căror reprezentante intră în competiţie.

Timp de 14 zile, din momentul sosirii la aeroport şi până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoţite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.

Românca luptă împotriva traficului de carne vie

Mai mult, fotografiile realizate în faţa şi în interiorul celor mai reprezentative locaţii cu potenţial turistic din Sibiu şi din împrejurimi vor compune Miss Diaspora Models Calendar, o publicaţie care va fi promovată în ţările de origine ale participantelor.
Printre participante se află şi o româncă. Mihaela Elena Williams are 21 de ani şi este studentă la arte în cadrul Brooklyn College şi îşi doreşte ca, în paralel cu ascensiunea ei ca model, să deschidă o asociaţie care luptă pentru femeile abuzate şi împotriva traficului de carne vie.

Miss Diaspora Models International reprezintă o rampă de lansare pentru tinere modele din întreaga lume ce vor avea şansa să colaboreze cu mari agenţii de modelling de peste ocean.
Printre candidatele şi câştigătoarele ediţiilor trecute se află nume deja consacrate precum Vildane Zeneli, Cara Castonuova, Chastelyn Rodriguez şi Antoaneta Berishaj.

Evenimentul este inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu şi este sprijinit de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările