Melania Trump face furori cu ţinutele alese pentru prima zi a vizitei în Anglia: cum şi-a arătat prima-doamnă respectul faţă de britanici

Melania Trump face furori cu ţinutele alese pentru prima zi a vizitei în Anglia: cum şi-a arătat prima-doamnă respectul faţă de britanici

Melania şi Donald Trump se află la a doua vizită în Marea Britanie FOTO Guliver/Getty Images

Prima-doamnă a Statelor Unite, Melania Trump (49 de ani), a făcut furori cu ţinutele alese pentru prima zi a vizitei pe care o face alături de soţul ei, Donald Trump, în Marea Britanie. Soţia preşedintelui pare hotărâtă să lase vestimentaţia să vorbească pentru ea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Melania şi Donald Trump şi-au început pe 3 iunie vizita de stat în Marea Britanie. Prima-doamnă a Statelor Unite a surprins la plecarea din Washington cu o rochie Gucci prin care şi-a arătat respectul faţă de poporul britanic. 
 
Rochia midi în nuanţe primăvăratice, în valoare de 4,400 de dolari, a fost „decorată“ cu unele dintre cele mai cunoscute obiective din Londra, printre care Big Ben, Tower Bridge şi Houses of Parliament. 
 
Melania şi-a accesorizat ţinuta cu o curea verde şi pantofi cu toc nude. 
 
 
FOTO AFP
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
Prima-doamnă a SUA şi-a schimbat rochia, iar la sosirea în Anglia a transmis un nou mesaj prin intermediul hainelor, aducând un tribut înainte de ceremonie de comemorare a Debarcărilor din Normandia, cunoscută şi ca „D-Day“.
 
 
Melania a purtat o fustă şi un sacou navy şi o bluză Burberry în culorile drapelului britanic şi cu medalii militare. De asemenea, soţia liderului american şi-a completat ţinuta cu o eşarfă care a respectat modelul bluzei. 
 
 
În această seară, Regina Elisabeta a II-a va găzdui un banchet de stat la Palatul Buckingham în cinstea cuplului prezidenţial. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: