Melania Trump continuă să impresioneze cu apariţiile din Anglia: cum arată rochia de 7 mii de dolari purtată la cina cu prinţul Charles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melania Trump FOTO Guliver/Getty Images
Melania Trump FOTO Guliver/Getty Images

Prima-doamnă a Statelor Unite, Melania Trump (49 de ani), a atras toate privirile, din nou, datorită ţinutei purtate, o rochie în valoare de peste 7 mii de dolari, cu ocazia cinei de la Winfield, alături de soţul ei, preşedintele Statelor Unite Donald Trump (72 de ani), Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall.

După cum a obişnuit, Melania Trump a avut o apariţie fermecătoare la cina de la Palatul Winfield de marţi, 4 iunie. Prima-doamnă şi-a schimbat ţinuta de zi şi a optat, de această dată, pentru o rochie roşie, de la Givenchy, scrie Daily Mail.

Melania Trump i-a fost alături soţului ei, Donald Trump, la cina specială din cea de-a doua zi a vizitei din Marea Britanie, unde invitaţi speciali au fost Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, Ducesa de Cornwall.

Prima-doamnă a Statelor Unite a reuşit şi de această dată să atragă toate privirile cu rochia lungă, pentru care a plătit 7,124 de dolari, la care a accesorizat o pereche de cercei cu diamante. Pentru această ţinută, prima-doamnă a avut o coafură în valuri lejere. 

Rochia din crep de mătase de culoare roşie include o porţiune, în zona pieptului, cu aplicaţii din paiete şi are mâneci lungi, stil capă cu deschizături, care cade ca o fustă lungă dreaptă şi este terminată cu o inserţie din satin, per total fiind un look fluid, lejer.

Nu se ştie încă dacă prima-doamnă se inspiră din stilul Ducesei Meghan, care adoră rochiile stil capă, notează Femail Fashion Finder.

vizita anglia donald trump melania trump foto guliver getty images

Donald Trump şi Melania Trump FOTO Guliver/Getty Images

Melania s-a fotografiat cu Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall, imagini în care arată fericită şi relaxată. Camilla, de asemenea, a purtat o rochie lungă, însă albă, cu mâneci trei sferturi şi inserţii argintii, semnată de una dintre creatoarele ei de modă favorite, Fiona Clare. 

vizita anglia donald trump melania trump foto guliver getty images

Ducesa de Cornwall, Prinţul Charles, Donald Trump şi Melania Trump FOTO Guliver/Getty Images

Melania şi Donald Trump şi-au început pe 3 iunie vizita de stat în Marea Britanie. În cea de-a doua zi a vizitei, prima-doamnă a optat pentru ţinuta de zi, la întâlnirea cu Theresa May, pentru o fustă din piele, midi, peste care a purtat un palton crem, accesorizat cu o curea neagră, geantă şi pantofi stiletto în aceeaşi nuanţă. 

theresa may donald trump melania trump foto guliver getty images

Theresa May, Donald Trump şi Melania Trump FOTO Guliver/Getty Images

Prima-doamnă a Statelor Unite a surprins şi la plecarea din Washington cu o rochie Gucci prin care şi-a arătat respectul faţă de poporul britanic. 

melania trump foto afp

FOTO AFP

La întâlnirea cu Regina Marii Britanii şi cu Ducii de Cornwall, la Palatul Buckingham, Melania Trump a atras şi de această dată toate privirile cu un costum alb cu detalii bleumarin (curea şi guler), creat special pentru această ocazie de brandul Dolce & Gabbana. 

melania trump foto getty images

FOTO Guliver/Getty Images

La banchetul de stat organizat de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham în cinstea vizitei cuplului prezidenţial, Prima-doamnă a Statelor Unite a optat pentru o rochie Dior Haute Couture din crep de mătase crem, cu detalii din tul de mătase. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu mănuşi lungi albe.

Imagine indisponibilă

Donald Trump, Regina Elisabeta a II-a, Melania Trump, Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla FOTO Guliver/Getty Images

  

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite