Melania Trump, apariţie strălucitoare la Balul Congresului SUA. Ce ţinută a purtat prima-doamnă FOTO

Melania Trump, apariţie strălucitoare la Balul Congresului SUA. Ce ţinută a purtat prima-doamnă FOTO

Melania Trump FOTO Guliver/Getty Images

Prima-doamnă Melania Trump (48 de ani) a strălucit la propriu într-o rochie semnată de casa de modă Celine, la Balul Congresului SUA, în cadrul căruia şi-a făcut apariţia alături de preşedintele Americii Donald Trump (72 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Melania Trump a apărut într-o ţinută sclipitoare şi a afişat un zâmbet larg când s-a alăturat soţului ei la Balul Congresului, care s-a desfăşurat în holul Casei Albe, pe care Donald Trump l-a numit „un loc fericit“, potrivit Daily Mail.
   
Prima-doamnă s-a prezentat într-o rochie complet albă, acoperită de paiete strălucitoare în aceeaşi nuanţă, marca Céline, cu mânecă lungă şi pe gât.
 
Cuplul prezidenţial a salutat publicul şi l-a invitat să se bucure de grandoarea „specială“ pe care o are Casa Albă, adăugând că el şi Melania iubesc să locuiască acolo.
 
 
FOTOGRAFII Guliver/Getty Images
 
„Pentru mine este un loc fericit“, a spus liderul american, adăugând: „Casa Albă este un loc în care te simţi incredibil“.
 
Donald Trump s-a adresat mulţimii îmtr-un discurs de patru minute, în contextul sărbătoririi celor doi ani de mandat: „Au fost doi ani incredeibili. A fost foarte, foarte special. Nicio administraţie nu a făcut mai multe în primii doi ani de mandat decât administraţia Trump“.
 
 
„Avem atât de multe de făcut şi, din nou, aceasta va fi o săptămână foarte interesantă şi cred că va fi un an foarte interesant, precum următorii doi ani. Lucruri incitante s-au întamplat în ultimele 24 de ore“, a declarat el, având în vedere un act care ar putea duce la anularea „Obamacare“. 
 
 
„Celălalt lucru la care voi începe să lucrez foarte curând este un proiect de lege pentru infrastructură, pentru că este ceva ce cred că toată lumea vrea să vadă“, a adăugat el.
 
 
Trump a transmis mulţimii sărbători fericite şi i-a dat cuvântul Melaniei, pe care a apreciat-o pentru că a făcut un „lucru bun“ cu decoraţiunile.
 
„Bine aţi venit la Casa Albă. Bucuraţi-vă de seara. Crăciun fericit şi un An Nou fericit şi sănătos“, a spus prima-doamnă. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: