Inflaţie de vedete în ediţia din 2017 a calendarului Pirelli: cine sunt cele 15 actriţe celebre care au pozat VIDEO

Inflaţie de vedete în ediţia din 2017 a calendarului Pirelli: cine sunt cele 15 actriţe celebre care au pozat VIDEO

Nicole Kidman, Uma Thurman şi Kate Winslet, printre cele 15 actriţe care au pozat pentru ediţai din 2017 a calendarului Pirelli. FOTO telegraph.co.uk

Ediţia de anul viitor a celebrului calendar Pirelli va prezenta în paginile sale un număr impresionate de vedete de la Hollywood, nume grele în industria showbizului. Au fost anunţate deja numele cele 15 actriţe, printre care se regăsesc Nicole Kidman, Uma Thurman şi Kate Winslet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu mai puţin de 15 vedete de la Hollywood au fost fotografiate de cunoscutul fotograf german Peter Lindbergh pentru ediţia din 2017 a calendarului Pirelli, în locaţii din Berlin, Londra, Los Angeles, New York şi Le Touquet-Paris-Plage din Franţa. 

Peter Lindbergh a realizat fotografiile pentru alte două numere ale calendarului Pirelli, însă de această dată şedinţele foto au reunit mai multe celebrităţi ca niciodată.

Printre cele 15 vedete se mai numără actriţa Uma Thurman, Julianne Moore, Alicia Vikander şi Helen Mirren, dar şi Robin Wright, cunoscută pentru rolul din serialul de succes ”House of Cards”, notează revista „Vanity Fair”.

Primul calendar Pirelli a fost publicat în 1963, iar de atunci a devenit un eveniment cu tradiţie, aşteptat cu nerăbdare atât pentru conceptul abordat, cât mai ales pentru participarea unor personalităţi de renume internaţional.

actriţa Penelope Cruz, în studioul foto. FOTO site.people.com

Lista completă cu actriţele care au pozat pentru calendarul Pirelli 2017:

Charlotte Rampling
Uma Thurman
Nicole Kidman
Lea Seydoux
Alicia Vikander
Kate Winslet
Julianne Moore
Robin Wright
Lupita Nyong’o
Rooney Mara
Jessica Chastain
Anastacia Ignatova
Penelope Cruz
Helen Mirren
Zhang Ziyi
 

Pirelli a lansat şi un clip de promovare pentru noul număr al calendarului, care conţine imagini din timpul şedinţelor foto. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările