Imagini spectaculoase cu un urs domesticit. Fotomodelele internaţionale aşteaptă şi 5 ani să facă poze cu el

Imagini spectaculoase cu un urs domesticit. Fotomodelele internaţionale aşteaptă şi 5 ani să facă poze cu el

Stepan trăieşte printre oameni de la vârsta de trei luni

Stepan este un urs brun în vârstă de 28 de ani, care a devenit celebru în Rusia datorită şedinţelor foto la care ia parte. Pe vremea când era un pui în vârstă de trei luni, a fost abandonat de mama sa, dar a fost adoptat imediat de un cuplu iubitor de animale, Svetlana şi Yuriy Panteleenko.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deoarece a locuit atât timp alături de oameni, Stepan a fost domesticit. Astfel, Stepan nu este doar un urs prietenos şi iubitor de oameni, ci şi un model pentru o artistă fotograf, Mila Zhdanova.

Aceasta a aflat despre urs prin intermediul stăpânilor lui şi a decis să-l includă în şedinţele sale foto, inspirate din basme. Modele din toată lumea au venit în Rusia pentru a poza, iar unele au aşteptat chiar şi până la cinci ani pentru a avea şansa de a lucra cu ursul brun. Şi pentru a crea cu-adevărat o atmosferă de basm, majoritatea modelelor pozează în rochii tradiţionale ruseşti alături de Stepan.

Află aici cum se desfăşoară şedinţele foto şi vezi o glerie foto uimitoare cu animalul şi modelele internaţionale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările