Generaţia de aur a supermodelelor s-a reunit după 20 de ani pe acelaşi podium: Cum au arătat Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Carla Bruni

Generaţia de aur a supermodelelor s-a reunit după 20 de ani pe acelaşi podium: Cum au arătat Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Carla Bruni

Cele mai cunoscute şi mai bine plătite modele ale anilor '90 au defilat împreună la Săptămâna Modei de la Milano FOTO Getty Images

Supermodelele anilor ’90 au s-au reunit pentru prezentarea de modă a colecţiei primăvară-vară 2018 a casei de modă Versace la Săptămâna Modei de la Milano, pentru a aduce un tribut designerului Gianni Versace cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la moartea sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Claudia Schiffer (47 de ani), Naomi Campbell (47 de ani), Helena Christensen (48 de ani), Carla Bruni (49 de ani) şi Cindy Crawford (51 de ani) au defilat împreună pe acelaşi podium, vineri seara, în încheierea show-ului Versace din cadrul evenimentului Săptămâna Modei de la Milano, alături de Donatella Versace, moştenitoarea celebrei case de modă, arată Daily Mail.
 
Supermodelele au acaparat toate privirile atunci când au apărut pe scenă pe o platformă, ca nişte adevărate zeiţe ale modei, arătând impecabil în rochii strălucitoare, chiar şi în pragul vârstei de 50 de ani. Show-ul de la Milano a fost deschis de cele mai în vogă modele ale momentului – Kendall Jenner (21 de ani) şi surorile Bella (20 de ani) şi Gigi Hadid (22 de ani).
 
Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Helena Christensen, alături de Donatella Versace FOTO Hepta
 
 
Evenimentul a marcat şi un moment foarte special pentru Cindy Crawford, mamă a doi copii, care a împărţit pentru prima oară podiumul cu fiica ei Kaia Gerber, în vârstă de 16 ani, care şi-a făcut totodată debutul la Fashion Week. Cindy a renunţat la job-ul ei full time în modeling în 2000 pentru a se concentra pe creşterea celor doi copii pe care îi are cu Rande Gerber – Kaia şi fratele ei Presley (18 ani), care urmează la rândul lui o carieră în industria fashion-ului.
 
Cindy Crawford, alături de soţ şi de cei doi copii FOTO Getty Images
 
Carla Bruni s-a retras din modeling în 1998, după ce a ajuns la o avere de 7,5 milioane de dolari, potrivit BusinessAge. De când s-a căsătorit cu Nicolas Sarkozy, fostul preşedinte francez, în 2008, Carla Bruni a devenit cea dintâi Primă Doamnă care a pozat nud.
 
Naomi Campbell, originală din sudul Londrei, s-a poziţionat în top 3 cele mai cunoscute şi mai cerute modele ale anilor 1980. Chiar înainte să împlinească vârsta de 16 ani, ea a apărut pe coperta revistei „Elle“ din Marea Britanie, iar în 1987 a devenit primul model de culoare care a apărut pe coperta revistei „Vogue“ din Anglia, după 1966.
 
Helena Christensen a fost desemnată Miss Univers Danemarca în 1986. La scurt timp după aceea, ea s-a mutat în Paris pentru a urma o carieră în modeling. Gianni Versace spunea despre ea că ar avea cel mai frumos corp din lume, iar Karl Lagerfeld susţinea că nimeni nu are picioare aşa de lungi şi frumoase ca Helena. Apogeul carierei sale a fost atins în anul 1990, când au apărut fotografiile ei în catalogul Victoria's Secret.
 
Claudia Schiffer a lucrat 30 de ani în industria modei, fiind recrutată de un impresar într-un club de noapte din Düsseldorf. A apărut pe copertele a mai bine de 1000 de reviste, deţinând recordul Guinness Book pentru modelul cu cele mai multe apariţii pe coperta unei reviste.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările