Gemenii Principelui Albert de Monaco poartă haine create de designerul român Galyna Pînzari

Gemenii Principelui Albert de Monaco poartă haine create de designerul român Galyna Pînzari

Ţinute vestimentare create de Galyna Pînzari au ajuns să fie purtate de gemenii cuplului regal din Monaco. FOTO ADPM

Designerii români sunt apreciaţi şi peste hotare, inclusiv în rândul familiilor regale. Dacă Alexandru Ciucu se numără printre designerii care creează costume şi pentru Principele Albert de Monaco, designerul autohton Galyna Pînzari a reuşit, la rândul ei, să atragă atenţia familiei de Monaco cu ţinutele pe care le realizează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Galyna Pînzari, designer cu o experienţă de peste 15 ani, creează, la comandă, inclusiv hăinuţe pentru copii. Astfel se face că ţinutele sale vestimentare au ajuns să fie purtate de gemenii cuplului regal din Monaco.

Prinţul Jaques a fost primul care a purtat, la un important eveniment caritabil din Monaco, un costumaş alb realizat de Galyna. Acesta i-a fost făcut cadou de Cecile de Massy, fondatoarea şi preşedinta Asociaţiei Ladies Lunch Monte Carlo, conform agentieidepresamondena.com.

Zilele trecute, la evenimentul care a prilejuit împlinirea unui an de viaţă, gemenii Principelui Albert şi ai Principesei Charlene de Monaco au fost din nou în centrul atenţiei. De această dată, fetiţa Gabriella a purtat o rochiţă semnată tot de designerul român Galyna Pânzari.

FOTO ADPM

FOTO ADPM

Designerul Galyna Pânzari.FOTO ADPM

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările