FOTO Milano se îmbracă de la Prada cu origami şi Hello Kitty

FOTO
Milano se îmbracă de la Prada cu origami şi Hello Kitty

Colecţia semnată de Miuccia Prada aminteşte de tradiţia japoneză. FOTO Reuters

Fustele scurte din satin, cizmele cu origami şi bluzele de inspiraţie Hello Kitty sunt piesele pe care Prada le-a adus pe scena de la Milano. Prin colecţia de primăvară-vară 2013, designerul Miuccia Prada îşi propune să schimbe statusul unor haine desconsiderate până în prezent.

Cu toate că nu a plecat de la premisa unui trend japonez, Miuccia Prada a pariat pe aplicaţii florale din plastic şi haine din lână şi satin, însă abia când a pus punct procesului de creaţie, şi-a dat seama de rezultat, după cum a mărturisit chiar ea pentru „The Telegraph“.

Piesele principale, kimono-urile şi sandalele cu pană, asortate cu şosete cu fermoare din metal, sunt completate cu machiajul gheişelor cu buze roşii. 

Foto

Pentru un nou val în modă, designerul a schimbat fustele scurte din satin cu modele florale şi bustierele de culoarea migdalei cu versiunea punk a personajului japonez Hello Kitty.

Însă cea mai comentată a fost încălţămintea înaltă fără toc, o variantă maximizată a colecţiilor precedente semnate de Prada. 

„Am vrut să fie înaltă, dar în totalitate plată“, şi-a explicat designerul  opţiunea pentru platformele cu două rânduri de talpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările