FOTO Acum ştii cum: ghid vizual de asortare a costumului cu pantofii

FOTO Acum ştii cum: ghid vizual de asortare a costumului cu pantofii

Neil Caffrey, personajul interpretat de Matt Bomer în serialul White Collar, are o adevărată pasiune pentru costume. FOTO bestylish.org

E un fapt dovedit că, de cele mai multe ori, femeile sunt cele pasionate de modă, tendinţe, combinaţii de haine şi culori, însă nici bărbaţii nu ar trebui să neglijeze acest aspect.

Ştiri pe aceeaşi temă

Interesat de modă şi stil, un bărbat cu nickname-ul stRafaello a postat pe profilul personal de pe portalul Reddit un grafic care ajută domnii să-şi asorteze pantofii cu costumele. Cu ajutorul acestui grafic, bărbaţii pot afla chiar şi cum să asorteze culorile într-un mod tradiţional sau mai îndrăzneţ.

 

Pe prima coloana orizontală se află costumele, pe culori. În colţul fiecăruia, o iconiţă indică anotimpul pentru care este recomandată nuanţa respectivă - iconita verde indică costumele potrivite pentru sezonul primăvară-vară, cea galbenă „spune” că anumite costume sunt potrivite în regiuni tropicale, cea portocalie indică ţinutele potrivite pentru toamnă, iar cea albastră evidenţiază costumele care merg în orice anotimp.
În cea de-a doua coloană aşezată orizontal, în dreptul fiecărui costum, se regăsesc culorile pantofilor, iar legenda rezumă faptul că cele mai bune alegeri sunt cele aflate pe fond albastru, alegerile potrivite sunt cele aflate pe fundal verde, iar alegerile îndrăzneţe se află pe fundal portocaliu.

Pe ultima coloană se găsesc modele pantofilor. Legenda aflată în colţul din sânga al ultimei coloane orizontale indică gradul de formalitate sau de lejeritate pe care îl are fiecare model de pantof în parte, astfel încât pantofii „însemnaţi” cu pătratul negru sunt potriviţi pentru ţinute foarte elegante, formale, iar cei în dreptul cărora se află un pătrat de culoare verde merg la ţinute mai lejere, în medii mai puţin formale.

Aşadar, data viitoare când vă pregătiţi ţinuta pentru un eveniment special sau când vă gândiţi să cumpăraţi o pereche nouă de pantofi, ghidul lui stRaffaelo, preluat de bussinesinsider.com, vă poate fi de ajutor.

Citiţi şi: 
 

FOTO VIDEO NailSnaps sau cum să-ţi pui pe unghii pozele de pe Instagram

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările