FOTO Naomi Campbell a ajuns de râsul lumii după ce a rebotezat-o pe câştigătoarea Premiului Nobel pentru Pace cu numele unei boli

FOTO Naomi Campbell a ajuns de râsul lumii după ce a rebotezat-o pe câştigătoarea Premiului Nobel pentru Pace cu numele unei boli

Naomi Campbell. FOTO Reuters

„Felicitări Malariei pentru premiul Nobel“, a postat topmodelul Naomi Campbell pe contul său de Twitter, în dorinţa de a-şi arăta admiraţia faţă de câştigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2014, pakistaneza Malala Yousafzai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Topmodelul Naomi Campbell a făcut o gafă taxată imediat de internauţi după ce a numit-o Malaria în loc de Malala pe câştigătoarea premiului Nobel pentru Pace în 2014, într-un mesaj postat pe Twitter.

Modelul a şters postarea după ce a realizat greşeala făcută şi a revenit la scurt timp cu o explicaţie prin care a încercat să dea vina pe tehnologie: ''Dragilor, eu şi iPhone-ul meu suntem în conflict, se pare. Eu scriu un cuvânt, el scoate altceva. Iertaţi-mă''.

Naomi pregăteşte zilele acestea o defilare de modă în scop caritabil, pentru a atrage atenţia asupra pericolului reprezentat de virusul Ebola. Evenimentul face parte dintr-un proiect iniţiat de Naomi în 2005, „Fashion for Relief “

FOTO Daily Mail 

Acţiunea caritabilă este menită să ajute victimele virusului Ebola, dar modelul a declarat pentru Page Six că speră ca astfel de evenimente să aibă şi un rol educativ, ţinând cont de faptul că mulţi oameni nu ştiu cât de periculos este virusul.

Primul show de modă organizat de Noemi în scop caritabil, la care au participat celebrităţi precum Beyonce sau Kate Moss, a avut loc pentru a strânge fonduri pentru victimele uraganului Katrina, apoi au urmat acţiuni care au vizat cutremurul din Haiti, în 2010, dar şi tsunami-ul din Japonia, din 2011. Conform unor estimări, organizaţia „Fashion for Relief“ a reuşit să strângă până acum aproape 6 milioane de euro, informează Daily Mail.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările