FOTO Moda piepturilor naturale purtate aproape goale: silicoanele mari nu mai sunt la modă

FOTO Moda piepturilor
naturale purtate aproape goale: silicoanele mari nu mai sunt la modă

Jennifer Aniston este una dintre vedetele care şi-au etalat sânii mici, naturali, pe covorul roşu FOTO:AP

Decolteul adânc, care lasă la vedere sâni mici sau implanturi „modeste“ de silicon, este noua modă pe covorul roşu, afişată de vedete precum Jennifer Aniston, Kate Hudson sau Jennifer Lawrence.

Ştiri pe aceeaşi temă

Implanturile generoase de silicon nu se mai bucură de popularitate în industria showbiz-ului. Tot mai multe vedete de la Hollywood se mândresc acum cu sânii lor mici.

Decolteul natural este noua modă pe covorul roşu, în detrimentul silicoanelor exagerat de mari la care au apelat în trecut vedete precum Pamela Anderson sau Katie Price.

Kate Hudson, Jennifer Lawrence şi Sienna Miller sunt doar câteva dintre celebrităţile care nu s-au sfiit să-şi afişeze sânii mici în rochii cu decolteuri adânci, de opt-zece centimetri.

Implanturi cu aspect natural

Femeile care apelează acum la implanturi de sâni cer dimensiuni „modeste“, cea mai populară în ultimii ani fiind cupa C.

Jennifer Lawrence FOTO: AP

„Am observat o modă printre femei: îşi doresc să obţină un aspect cât mai natural prin procedurile de chirurgie estetică. În ultimii patru-cinci ani, cererile de acest fel au crescut considerabil. De exemplu, vedem un număr tot mai mare de femei care optează pentru implanturi mici de sâni“, spune Mark Norfolk, directorul medical al clinicii britanice de înfrumuseţare Transform Cosmetic Group. O treime din pacientele clincii vor cupe cu mărimea C, implanturile D şi E atât de râvnite în trecut fiind acum demodate, mai spune specialistul.

Jennifer Aniston FOTO: AP

Kate Hudson FOTO: AP

Vedetele au jucat un rol important în promovarea decolteului natural. Kate Hudson ar fi una dintre cele care şi-au mărit bustul cu silicoane mici. Presa de scandal a scris că vedeta ar fi trecut în 2010 de la cupa AA la cupa B. Victoria Beckham, la rândul ei, a renunţat la implanturile de silicon 34 DD şi a trecut la mărimea la 34B.

Sienna Miller FOTO: AP

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările