FOTO Un inginer de robotică merge la job în fuste şi tocuri: „Îmi dau încredere şi putere să fac faţă provocărilor “

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este inginer de robotică şi total împotriva stereotipurilor de gen. Americanul Mark Bryan merge la birou în fuste şi tocuri, explicând că acestea îl ajută să facî faţă provocărilor zilnice.

Majoritatea dintre noi am fost învăţaţi că hainele se aleg în funcţie de sex. Societatea ne-a indus ideea că unele articole vestimentare sunt „potrivite” pentru a fi purtate de un bărbat sau de o femeie, altele nu. Cu toate acestea, există oameni care poartă orice îşi doresc şi se exprimă liber, neavând nevoie să se încadreze într-un anumit stereotip.

Mark Bryan, un american care în prezent locuieşte în Germania şi profesează ca inginer de robotică îşi trăieşte viaţa ca orice altă persoană, cu excepţia faptului că aproape întotdeauna poartă fustă şi tocuri atunci când merge la serviciu, în oraş şi chiar acasă.

image

Mă îmbrac aşa pentru că pot. Doar pentru a fi diferit. Am admirat întotdeauna femeile care poartă fuste strâmte şi tocuri. Nu sexual vorbind, ci datorită puterii pe care o emană. Nu mă îmbrac aşa pentru a fi sexy, ci ca să arăt ca orice femeie profesionistă. Pentru mine, hainele nu au gen. Prefer un aspect „masculin” deasupra taliei şi un aspect fără gen sub talie. Este vorba despre haine fără gen”, a spus bărbatul.

image

„Când port tocuri, mă simt mai înaltă, dar şi împuternicită din anumite motive. Având forţa interioară să am încredere în a purta îmbrăcăminte aleasă dincolo de stereotipul genului mi-a dat, de asemenea, încredere şi putere să fac faţă provocărilor la locul de muncă “, a mai spus Mark Bryan într-un interviu pentru boredpanda.com

image
image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite