FOTO Dive pe covorul roşu: vedete în rochii de culoarea anului 2015 - marsala

FOTO Dive pe covorul roşu: vedete în rochii de culoarea anului 2015 - marsala

Marsala, pe covorul roşu: Julia Dreyfus, Mila Kunis, Blake Lively

Ba e vişiniu, ba e cărămiziu, dar de fapt nuanţa anului 2015 se află undeva la mijloc. Această culoare superbă de roşu teracotă, marsala, votată oficial de cei mai mari experţi în domeniu, se regăseşte cu o mare popularitate atât în cosmetică, cât şi în vestimentaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi cine n-a auzit şi de vinul savuros produs în Marsala, Sicilia, ori de condimentele indiene masala (care înseamnă „fierbinte”)?

În orice caz, vedetele au intuit de doi ani încoace care va fi noua culoare a anului 2015 - marsala. Pentru că cele mai frumoase femei au apărut pe covorul roşu ca nişte adevărate dive fără cusur. Şi când marsala, spun experţii care-au descoperit-o, transmite sentimentele de putere şi încredere, căldură şi maturitate, ce mai putem comenta?

Să vedem ce staruri au excelat în a purta marsala la cele mai prestigioase evenimente, din 2012 încoace!

Blake Lively a fost de-a dreptul o zeiţă la Festivalul de Film de la Cannes, anul acesta, în primăvară. Frumoasa actriţă aşteaptă acum un copil cu Ryan Reynolds. La fel, Mila Kunis şi Julia Dreyfus.

Fotogaleria pe okmagazine.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările