FOTO Cartofi prăjiţi, gândaci din plastic şi reviste vechi în completarea machiajului: face senzaţie pe Instagram prin pozele sale inedite

FOTO Cartofi prăjiţi, gândaci din plastic şi reviste vechi în completarea machiajului: face senzaţie pe Instagram prin pozele sale inedite

FOTOGRAFII Daily Mail

Un machior din Vancouver, Canada, a devenit foarte popular pe Instagram după ce a postat o serie de fotografii pe contul său, pentru realizarea cărora a folosit coperte Vogue reciclate şi pungi de cumpărături.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lyle Reimer, un machior în vârstă de 36 de ani, a postat aproximativ 100 de fotografii etalându-şi creativitatea pe contul său de Instagram. 
 
Fascinantele imagini, pentru care s-a pregătit câte trei ore, potretizează machiaje tematice, completate de peruci ciudate şi accesorii pentru cap elaborate. În momentul de faţă, munca artistului este urmărită de peste 5.800 de persoane.
 

 
 


 
 
 
„Iubesc moda. Pot spune că sunt obsedat. Carrie, din «Totul despre sex», spunea, la un moment dat, că preferă să dea banii pe o revistă Vogue decât pe mâncare, pentru că simte cum îi hrăneşte sufletul. Mă regăsesc”, a declarat Reimer pentru Fashionista.com.
 
Talentatul bărbat a început să-şi exerseze talentul acum aproximativ un an. 


 
„Deşi nu ştiu la ce-mi vor folosi sau dacă îmi vor folosi verodată, adun tot felul de obiecte. Dacă cineva de la muncă vine şi-mi spune că are un sutien pe care se gândeşte să-l arunce, îl opresc, pentru că, la un moment dat, îl pot folosi pentru un portret”, spune artistul, care a folosit inclusiv varză, coji de ou, gândaci din plastic, beţe chinezeşti, coarne, chiar şi un portret al idoului său, Karl Lagerfeldm pentru a-şi decora munca. 
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: