FOTO Cum arată noua Miss Anglia 2019. Este medic şi cunoaşte cinci limbi străine

FOTO Cum arată noua Miss Anglia 2019. Este medic şi cunoaşte cinci limbi străine

Bhasha Mukherjee a câştigat Miss Anglia 2019 FOTO Facebook Miss England/StudioNI.photography

Bhasha Mukherjee, o tânăra în vârstă de 23 de ani care are două diplome în Medicină, un IQ de 146 şi cunoaşte cinci limbi străine, a câştigat trofeul Miss Anglia 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua Miss Anglia a mărturisit că avea impresia că nu are nicio şansă să câştige concursul de frumuseţe, aşa că a început o carieră în Medicină, scrie Daily Mail.
 
Bhasha Mukherjee, originară din India şi locuitoare a oraşului Derby din Anglia, a fost desemnată Miss Anglia săptămâna trecută, în cadrul competiţiei de frumuseţe ce a avut loc la Newcastle.
 
Bhasha s-a născut în India, dar s-a mutat în Anglia împreună cu părinţii ei la vârsta de nouă ani. La început a vrut să devină astronaut, dar după ce a terminat liceul a decis să-şi îndrepte atenţia spre domeniul artelor şi, în final, a ajuns să fie model. Ea vorbeşte fluent engleză, bengali, hindi, germană şi franceză.

Bhasha Mukherjee FOTO Facebook/StudioNI.photography 
 
În prezent, tânăra are două diplome în Medicină, vorbeşte cinci limbi străine şi are un IQ de 146, iar următoarea zi după concurs, Bhasha Mukherjee a început să lucreze la spital ca medic stagiar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 years and 2 degrees later, I am finally owner of the title Dr. This will get some getting used to as I still don't feel adult enough to be at this stage of my life. Oh well, here's to many "oh shit" and "woops" moments and most importantly (hopefully) some smiling patients along my journey ! Pc: @aryavisuals #graduation #grad #gradgown ##gradcap #Doctor #doctorbhasha #doubledegree #medic #2019graduate #patientcentredcare #model #MissEngland2019 #missenglandfinalist #MissEngland #MissAsianFaceofMissengland #misstopmodelbeauty2018 #uon #universityofnottingham #russelgroupuni @universityofnottingham @missenglandnews @afofme @joggy_kang_official @puneetbhandal @medicalcosmetics

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

 
 
„Unii oameni poate cred că fetele care participă la concursurile de miss sunt nişte aiurite, dar nu e aşa. Fiecare dintre noi susţinem o cauză. Noi încercăm să arătăm lumii că frumuseţea nu e tot şi nu ne limităm doar la asta, ci încercăm să ne folosim de influenţa noastră pentru a face lucruri bune.Toată situaţia asta chiar m-a consumat, dar n-aş putea spune că din cauza competiţiei sau pentru că încep să lucrez la spital“, a spus Miss Anglia.  
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

 
„Când am câştigat, nu mă puteam opri din plâns. Totul părea ireal, pentru că nu mă gândeam că am vreo şansă. Erau atât de multe fete acolo care făceau o treabă grozavă la fiecare probă“, a mai spus Bhasha Mukherjee.
   
 
 
 
„Cariera mea în astfel de competiţii a început chiar când învăţam pentru Medicină. Cu greu m-am hotărât să accept provocarea, dar am făcut-o până la urmă, pentru că voiam să existe o balanţă şi să mai iau câte o pauză de la învăţat“, a povestit tânăra. 
 
Bhasha Mukherjee are deja o diplomă în ştiinţe medicale şi săptămâna trecută a obţinut o a doua diplomă în Medicină şi Chirurgie, la Universitatea din Nottingham.
 
 
 
Mai mult, Bhasha a pus bazele propriei asociaţii de caritate, care luptă să combată izolarea în rândul vârstnicilor. 
 
Pentru că este deţinătoarea titlului de Miss Anglia, ea a câştigat o vacanţă în Mauritius şi va participa la Miss World.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: