Fost model Armani şi Hugo Boss, arestat după ce a lovit un copil de 1 an, numindu-l „negrotei“ FOTO

Fost
model Armani şi Hugo Boss, arestat după ce a lovit un copil de 1 an, numindu-l „negrotei“ FOTO

Fost model Armani arestat după ce a agresat grav un copil de 1 an pe motive rasiale

Trace Riff (31 de ani), fost model Hugo Boss şi Emporio Armani, a fost arestat după ce a atacat un copil de culoare, în vârstă de un an, pe motive rasiste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Martorii au descris modul în care modelul Trace Riff a pus copilul la pământ, lovindu-l cu piciorul, în timp ce micuţul se ţinea strâns de mâna surorii sale de 11 ani.

Bărbatul a fost arestat chiar la magazinul alimentar din Dillons, Kansas, unde a comis bizarul atac, scrie Daily Mail.

Fost model al caselor de modă Hugo Boss şi Emporio Armani, bărbatul ar fi numit băieţelul „negrotei“, declarându-se superior copilului datorită culorii. 

Mama lor, în vârstă de 29 de ani, care era însărcinată în momentul atacului, s-a declarat fericită că Riff a fost adus în faţa justiţiei, recunoscând că se aştepta la o muşamalizare a cazului. 

Arestat iniţial pe 23 decembrie şi eliberat pe o cauţiune de 3.500 de dolari, fostul model a fost din nou reţinut la începutul acestei săptămâni sub acuzaţia de tentativă la crimă.

Martorii au descris scena şocantă, povestind cum acesta striga diferite sloganuri rasiste. Riff a încercat să fugă de la faţa locului, dar a fost oprit de cei care au asistat la scena violentă. Conform paramedicilor, micuţul a fost salvat de hainele de iarnă care l-au protejat de contuzii mai grave.

Autorităţile au dezvălui că fostul model nu este la prima încălcare a legii. În 2002, când avea 15 ani, a fost urmărit de poliţie în timp ce condcea o maşină furată, pe parcusul anilor având probleme legale din cauza consumlui de alcool şi droguri.

Trace Riff (stânga) şi Douglas Hannant la Salonul de modă Douglas Hannant în 2005 FOTO Daily Mail

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: