Divele de la Digital Divas au ascuţit cuţitele

Divele de la Digital Divas au ascuţit cuţitele

Unele Dive Digitale au rămas cu un gust amar după decernarea premiilor din acest an. Meritocraţia în spaţiul online e dictată de principii puţin cunoscute. Bătălia a fost simplă: Alina Ceuşan vs. Andreea Balaban.

Digital Divas creează în fiecare an un moment de întâlnire a comunităţii de fashion & beauty bloggers din România, aducând in prim plan noi tendinţe şi personalităţi.

Decernarea premiilor 2018 a deschis o cutie a Pandorei. Cine merita de fapt premiul Best Youtube Channel in Fashion & Beauty? Marea bătălie s-a dat între Alina Ceuşan, o bloggeriţă cu vechime, şi mai noua sa colegă, Andreea Balaban. 

Vâlva a început după ce Alina Ceuşan a câştigat Marele Premiu la categoria Best Youtube Channel in Fashion & Beauty. Online-ul a rămas fără cuvinte, fără hashtaguri, fără suflare în momentul marelui anunţ. Favorita Andreea Balaban a ocupat abia locul trei.

Clasamentul a arătat aşa:

Best Youtube Channel in Fashion & Beauty

Locul 1 - Alina Ceusan
Locul 2 - Ioana Grama
Locul 3 - Andreea Balaban

„Vreau să fac câteva precizări. Sunt multe discuţii la momentul acesta. Se discută pe Instagram, se discută pe Facebook. Mi-au scris mulţi oameni că locul 3 a fost o surpriză. A nu se înţelege că bat cu pumnul în masă sau vreau să contest premiul, nu mă cred vreo deosebită, dar recunosc că este o dezamăgire pentru mine. Nu mă aşteptam. E o durere în sufletul meu!”, a spus Andreea Balaban într-un nou videoblog. Cu toate acestea îi mulţumeşte Alinei Ceuşan pentru că a recunoscut public faptul că nu merita acest premiu.
 
Viaţa fabuloasă a „fetelor perfecte” nu este atât de roz precum pare. Competiţia există, iar uneori se frâng inimi şi speranţe. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările