Din 2015 genţile DiAmanti sunt disponibile în România prin intermediul magazinului online www.diamanti.ro. Aceşti ani de prezenţă pe piaţa din România au însemnat pentru DiAmanti zeci de mii de clienţi fericiţi, cadouri inspirate şi surprize memorabile pe care clienţii noştri au ales să le facă familiei sau prietenilor dragi.

Din sutele modele de genţi din piele naturală prezentată în magazinul online DiAmanti, cei mai mulţi dintre clienţii noştri au ales să ne crediteze cu încredere pentru achiziţia servietelor din piele naturală - cadouri ideale în mediul de business, dar şi a rucsacurilor din piele naturală - accesoriul vedetă al ultimului sezon.

Anul 2017 ne-a confirmat faptul că brandul DiAmanti a ajuns la maturitate, încrederea clienţilor răsplăntindu-ne pasiunea pentru frumos şi responsabilitatea arătată în onorarea fiecărei comenzi.

Vă mulţumim pe această cale pentru încrederea acordată şi pentru un 2017 în care ne-aţi oferit plăcerea şi onoarea să fim parte din fiecare zi în care aţi purtat un accesoriu sau o geantă DiAmanti.

Vă dorim să aveţi parte de Sărbători fericite alături de familie şi prieteni dragi şi un An Nou 2018 excelent şi mai plin de evenimnete minunate şi memorabile ale vieţii dumneavoastră.

La mulţi ani, 2018!

Cu multă dragoste,

Echipa DiAmanti

DiAmanti. Italian Leather Bags.